Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyabb emberek többet autóznak, hogy imponáljanak? Nyilván nem mindenki, mert ismerek extrém jó fej nagyon alacsony fiatal srácot családdal gyerekekkel aki bringázik mindig, de nagyon sok olyan alacsonyt ismerek aki ki se száll a kocsiból.
Na ezt a kedves "uram" miatt megcáfolnám, ugyanis 185 cm magas, de a kocsiból ki nem szállna! Haragszom is érte.
Képes 10 kört tenni a Lidl parkolóban, csak hogy minél közelebb tudjon megállni.
Már előre látom a vasárnapi bevásárlási akciónkat. 😂
Mi a lányommal direkt kiszállunk, addig elszívok egy cigit, még ő "megfelelő" helyet talál.
Szerintem nincs összefüggés a magasság és autózás között.
Szívesen. :)
Tudod van a bosszantó eset, mint pl párom. Anyjával egy utcában lakunk, kb 300 méter van a két ház között. Basszus, kocsival megy. Ha nem, akkor a motorral. Mi az úristennek???
Mert mit tudom én, amikor szerszámokat pakol ki vagy be, akkor ok a kocsi, de csak lemenni beszélgetni, na nekem ez magas!
De még a 10 éves kislányomnak is.
Sajnos sok embernek olyan mint séta, áhh nem létezik.
Pedig de jó is tud az lenni.
Na mondjuk ilyet azért párom nem csinálna, mert nyakon is vágnám! De különben sem bunkó. Lehet azért mert 185 cm magas? 😂
Aki kikönyököl, az egy bunkó paraszt, másrészt azt hiszi, hogy olyan nagy dolog manapság egy autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!