Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasik! Mikor ertitek mar meg, hogy nekunk a magas pasik tetszenek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 20:22
1/15 anonim válasza:
Nekem mondjuk az alacsonyakkal sem volt soha semmi bajom. Ha volt, nem a magassága okozott problémát.
N
2/15 anonim válasza:
Nekem meg a nagymellű vékony nők. Na és ?
3/15 anonim válasza:
Csak a magad nevében beszélj kérlek
4/15 anonim válasza:
Nekem meg a magas nők. De nagy mellel és kék szemmel.
Ilyen vagy? Nem? Akkor kuka.
6/15 A kérdező kommentje:
Most le lehet itt szolni de nekunk akkor se jonnek be az alacsony pasik mert nem ferfiasak! Bocsika, ez van!
2020. júl. 16. 20:39
7/15 anonim válasza:
Szerintem a kérdés kiírója egy troll 12 éves fiúcska, aki bele van b_zulva az ilyen magasság-szerszám-pénz elméletekbe, és nőnek kiadva magát próbálja azt a látszatot kelteni, mintha bárki is egyetértene vele :D
8/15 anonim válasza:
Nekem igenis bejönnek. Nálam a többség magasabb, és bőven elég, ha velem egymagasak. A férfiasságban szerintem sokkal többet nyom a latban a vállszélesség. Nem túlzottan nyilván, mert az meg már nem szép, csak arányosan. Szóval, nekem inkább a test arányossága adja. És ezt tanultuk bioszórán is. :D
9/15 anonim válasza:
159 cm vagyok, simán irányítsd át őket hozzám hiszti helyett.
10/15 A kérdező kommentje:
Ez nem hiszti, mar ne is haragudj! Az a hiszti amit az alacsony pesik muvelnek!
2020. júl. 16. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!