Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszenek az alacsony lányok, vagy inkább magas legyen?
Figyelt kérdés
Alacsony pl: 160 cm
Magas pl: 180 cm
Melyik illene hozzátok?
2015. ápr. 14. 16:07
2/10 anonim válasza:
Én 184cm vagyok és 164-174cm illene hozzám.
3/10 veteran1978 válasza:
Hozzám az alacsonyabb lányok illenek.
170-cm magas vagyok.
4/10 anonim válasza:
160-170 között a tökéletes nekem :)
5/10 anonim válasza:
Szerintem az alacsony 150-160cm, átlagos 160-170cm, magas 170+
Az alacsony lányok tetszenek leginkább, pedig 185cm vagyok.
6/10 anonim válasza:
Juj, erre most kíváncsi vagyok.
188cm/L
8/10 anonim válasza:
Nekem a magasabbak tetszenek, bár semmi bajom az apróbb csajokkal sem.
Nem ez alapján döntöm el, hogy ki illik hozzám, de 182 cm vagyok és jobb szeretem, ha velem egy magas az adott lány.
9/10 anonim válasza:
Attól függ.Egy magasak vagytok?alacsonyabb v kissebb?am. A kisebbek
10/10 anonim válasza:
Úgymond neked!!! E hogy azt hidd hogy...(jaaaa am. Bocs hogy veleszóltam a fiúktól kèrdezted csak a kèrdèsedre egyszerűen muszáj volt választ adnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!