Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg van ember meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg van ember meg a vilagon, aki nem tervez gyereket?? Van meg olyan fiatal par,akik nem akarnak gyereket??

Figyelt kérdés

Mindenhol a babakocsi,mindenhol terhes nok.. Nem a szemem allt ra a temara,mert ez nalunk kesobb lesz es nem feszulten ra. Viszont persze elismerem erdekel,hogy miert annyira durvan tele van minden babakocsival,hogy az brutalis. Teljesen atlag embereknel latom, nem, nem csak a kissebbsegieknel. Mindenhol: minden tele van terhes hasakkal, babakocsikkal. Jelenleg 10/9 fiatal par akar gyereket a maradeknak meg nem lehet? Ezt latom! Ti mit vesztek eszre?

En max oregebbnek erzem magam majd par ev mulva,hogy megadott ideig van csak ra lehetoseg nyilvan, nem 50+ osan. :D

2023. jan. 13. 18:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
86%

Én egyáltalán nem ezt látom. 32 vagyok, a velem egykorú ismerőseim (elég nagy merítés) úgy 3 éve kezdtek nagy arányban gyereket vállalni, de 25 alatt szinte senki.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: mi pl nem tervezünk gyereket a férjemmel és ismerek más tudatosan gyerektelen párokat is.

2023. jan. 19. 19:14
 22/49 anonim ***** válasza:
81%
11) jaj hagyjuk már ezt a lekezelő szöveget, baromi ritka, hogy 36 évesen a kor miatt sikerülne nehezebben teherbe esni.
2023. jan. 19. 19:15
 23/49 A kérdező kommentje:

?? Dee a kor is kozrejatszik.. noknek azert mert nyilvan,ferfiaknal meg azert mert aki 40+ de apuka akar lenni az penzen!! tud venni 20on eves gyerekteken fiatalt maganak hogy megszulje a gyereket. Mert eleve a 20as csajok a 40-50 es pasikkal penzert fognak csak..

Tehat az ido kozrejatszik, nem kizarolag noknel! :D

Nem a kisebbseg koreiben nezelodok en teljesen atlag random helyzetekben mindenhol ezt latom. Mintha kizarolag babakocsival vagy terhesen mennenek az utcan az emberek. 🤣 Azert tudom hogy nem "allt ra a szemem"-mert tudom hogy mikor mit es hogyan szeretnek. De mintha mindenhol csak ez jonne szembe!

2023. jan. 19. 23:24
 24/49 anonim ***** válasza:
62%
23) jó, akkor hajtogasd ezt, mert te sok babakocsit látsz és ne higyj a KSH-nak, ami szerint folyamatosan csökken itthon a születésszám.
2023. jan. 19. 23:28
 25/49 A kérdező kommentje:
Neztem az adatokat es igazad van! De akkor hogy lehet minden masodik gyalogos kezebe pelenka,popsi torlo vagy a babakocsi hordozoja.. Osszeferhetetlen a konkret adatokkal, megis.. 😵‍💫
2023. jan. 19. 23:35
 26/49 A kérdező kommentje:
Fogantyuja* bocsi :D
2023. jan. 19. 23:36
 27/49 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarok gyereket szülni soha. 24N vagyok, páromnak van gyereke
2023. jan. 20. 14:07
 28/49 anonim ***** válasza:
6%
Csak azzal csinaltatjak fel magukat akinek van mit a tejbe apritania. Barmilyen jó apa lehetnel egy nő szemében ha neki inkább a az anyagi stabil élet a fontos.. ezek a jó asszonyok csaljak meg idovel a ferjuket. Engem is ilyen nő semmizett ki, a pénz jó volt neki meg a jó élet de hianyzot neki az eletebol a szenvedely, meg a szerelem .
2023. jan. 20. 14:13
 29/49 anonim ***** válasza:
86%
28) Klasszik: személy szerint te így jártál egy darab nővel és emiatt ilyen megkeseredett lettél. Innentől minden nő "csak azzal csináltatja fel magát, akinek van mit a tejbe aprítania". 9/10 proli pont.
2023. jan. 20. 14:22
 30/49 A kérdező kommentje:

#29 igazad van

1 ember miatt rank tobbi nore huzzak a sèmàt

2023. jan. 20. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!