Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg van ember meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg van ember meg a vilagon, aki nem tervez gyereket?? Van meg olyan fiatal par,akik nem akarnak gyereket??

Figyelt kérdés

Mindenhol a babakocsi,mindenhol terhes nok.. Nem a szemem allt ra a temara,mert ez nalunk kesobb lesz es nem feszulten ra. Viszont persze elismerem erdekel,hogy miert annyira durvan tele van minden babakocsival,hogy az brutalis. Teljesen atlag embereknel latom, nem, nem csak a kissebbsegieknel. Mindenhol: minden tele van terhes hasakkal, babakocsikkal. Jelenleg 10/9 fiatal par akar gyereket a maradeknak meg nem lehet? Ezt latom! Ti mit vesztek eszre?

En max oregebbnek erzem magam majd par ev mulva,hogy megadott ideig van csak ra lehetoseg nyilvan, nem 50+ osan. :D

2023. jan. 13. 18:28
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze 28, hisz ha te így jártál EGY nővel, akkor abból egyenesen következik, hogy minden más nő is ilyen. 🤦🏻‍♀️ Logika 5*.
2023. jan. 20. 16:43
 32/49 A kérdező kommentje:
☹️☹️
2023. jan. 20. 18:08
 33/49 anonim ***** válasza:
15%
Nekem csak az ilyen fröcsögő, lenéző, gyűlölködő kérdésekkel van tele a tököm.
2023. febr. 10. 11:09
 34/49 A kérdező kommentje:
#33 menjel szepen a neked tetszo kerdesek alatt aztan ott hiszteriazzal legyel oly kedves. te szerencsetlen anyaszomorito nyomorult kis apro elszarado megfeketedett falevel.
2023. febr. 10. 16:59
 35/49 A kérdező kommentje:
Elkorhadt kis pici elettelen FA level.
2023. febr. 10. 17:00
 36/49 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok, ha megnézem a gimis+egyetemi ismerősöket, kb 5nek van gyereke. És itt ugye kb 200 emberről beszélek. Házasság, lánykérés azért már van bőven, de gyerek egyáltalán nem gyakori. Mi még nem döntöttük el a párommal, hogy akarunk-e vagy nem. Jelenleg külföldre költöztünk, Magyarország semmiképp nem vallaltam volna. 5 évig most sincs tervben egyáltalán. Van egy kutyánk, már vele sem annyira spontán az élet, ő is sokszor szervezést, és plusz kiadást igényel. Bele sem akarok gondolni, hogy egy gyerek mivel járna. A szűkebb baráti körömben még 3 lányról tudok, aki szintén hasonlóan vélekedik, a többség azért szeretne.
2023. febr. 10. 18:01
 37/49 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2023. febr. 10. 18:34
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Mi nem akarunk. Egyikünk sem.

2023. febr. 11. 11:20
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Az én közegemben nem szül mindenki, és kevés hosszú kapcsolatot és gyereket látok. És sokan nem akarnak gyereket. Gondolom "buborék" kérdése. 30L
2023. febr. 25. 19:33
 40/49 A kérdező kommentje:

30L ?? Nem 30N ?? 🤔😅😅

Nem vagyok buborek! En ezt latom. Es nem Borsodpusztan lakok es nem csak 8 altalanosom van..- Szimplam ezt latom h orrba szajba toljak a babakocsit meg ahogy kijon a szulo szobarol a no (persze max 28 eves) mar a folyoson hazamenet terhes lesz a ferjetol aki epp csak ranezett. Es persze mar 4 eve hazasok. 😀😀

2023. febr. 26. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!