Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnak így elni a nok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak így elni a nok?

Figyelt kérdés

En is no vagyok, es itt most arra akarok kiterni, hogy a kornyezetmben a nok 90%a meg mindig ugy letezik, hogy dolgozik, otthon mindennap vagy minden 2.-3.nap foz, elmodogat,pakol,takarit nevelo a gyereket es telnek az evek.. kb evente egyszer jon el egy kavezoba talalkozni velem ott is max 1-2 orat marad , de mar nezegeti a gyerekrol a fotokat mar harcol a ferjveel, hogy jaj siet haza, hogy kiteregessen, de eleve ugy jon el, hogy kiszolgalta ferjet. Es cserebe amugy nem is kap semmit a ferjetol, tehat nem az van, hogy akkor cserbe kapja a fullos autot vagy ekszereket vagy fizeti a wellnest, mindent felesben fizetnek es sporoknak mindenen. Es nem kell messzire menni szegeny anyukam es az o anyukaja is es rokonaim is mind azzal toltottek eletuket, hogy szolgtak mindenkit napestig.

Elhiszem, hogy regen ez elvaras volt, de manapsag miert teszik ezt magukkal a nok??

Mi pl folyamatosan rendelunk kajat, nincs is idom fozni, mert dolgozok azutan tanulok ezerrel, vagy elmegyek edzeni vagy pedig inkbb leulok jatszom ps akarmi vagy a parommal toltom az idot. Nem is ertem masok hogy birnak meg mindent is ellatni?? Ok mikor pihennek? Ez kinek jo?

Amugy az ilyen nok full lenezik azokat a noket akik nem ugyanigy elnek, hogy mi te nem fozol?? Mi te nem szolgalod urad? :D de egy lusta szerintuk az a no aki nem teszi ezeket meg… na mindegy epp unatkozom mert szabin vagyok , bar mindjart megyek tanulni csak annyira ki akart jonni nsot ez belolem, mert esku nem ertem hogy elhetnek igy mai napig a nok??

2022. dec. 21. 09:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
90%

48-ra,

persze, hogy neked nem téma. Férfi vagy, apa. Te se gondolod szerintem, hogy ugyanannyira változtatná meg az életed a gyerekvâllalás, mint egy nőnek. Nem estél ki a munkából x évre és rekedt meg a kerriered, szorultál eltartásra, amit esetleg egy "szuper" partner még ki is használ és a fejedhez vág, aztán amikor újra dolgozol, akkor csak olyan munkahelyen lehet, ami összeegyeztethető a bölcsis/ovis/kisiskolás gyerek menetrendjével, kezdeti bölcsis/ovis időszakban állandó táppénz és betegápolás... stb. Szülőire járás, infók követése, pl. hogy másnapra milyen szart kell bevinni technika orara, meg Piri néni szülinapjára, gyerekkel tanulás, közös játék, esti menetrend irányítása, emellett házimunka: főzés/takarítás/mosás/vasalás... Jah, és emelett az az elvárás, hogy maradj kívánatos nő.

Lehet, hogy te egy kincs vagy, aki otthon maradt gyeden a gyerekével míg kicsi volt, utána táppénzen, amikor beteg volt, elviszed/elhozod, szülőire mész, tanulsz vele, meghallgatod, támogatod, emellett a házimunka felét is megcsinálod... stb. Ez szuper, de sajnos nem ez az általános, a gyerekkel kapcsolatos feladatok az esetek döntő többségében a nőre hárulnak.

Vannak gyerekeim, imádom őket. És emellett teljesen megértem a lányom, hogy azt mondja ő nem szeretne gyereket.

2022. dec. 21. 17:31
 52/70 anonim ***** válasza:
18%

Jajj, Te ostoba, mibe nyúltál!

Anyuci a kisfiam ötödik szülinapja előtt lelépett Hollandiába egy "vállakozóval". Mezei "újmagyar" melós amúgy.

Tanárember vagyok, azóta magam nevelem, illetve az anyai nagymama segít be, mert a szüleim már nem élnek. Igazgatóhelyettes lehettem volna egy gimiben, ma egy kis általánosban tanítok, hogy elég időm legyen rá.

Mindent feladtam a fiamért! A házimunka és gyereknevelés nem felét, hanem 100%-át csinálom némi -nagymamai - segítséggel. " Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!" - ezt üzenem neked meg a lányodnak!

2022. dec. 21. 18:30
 53/70 anonim ***** válasza:
86%

"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!" - ezt üzenem neked meg a lányodnak!"

Mennyire ostoba, csak mert nem tudott semmit a magánéletedről.

2022. dec. 21. 18:44
 54/70 anonim ***** válasza:
8%
De azért csak beleugatott ismeretlenül, hogy gondolja, milyen férfi is vagyok én. Személyeskedett tudás nélkül.És én vagyok a hibás....hogyne:-)))
2022. dec. 21. 18:49
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

55# nek!

Süt az írásodból,hogy rühelled a saját életed!

2022. dec. 21. 19:02
 56/70 anonim ***** válasza:
7%

Becsülettel, a fiamért élek. Nagyon büszkén.

Rühelleni a fajtád rühellem, a senkiházi ítélkező névtelen nethuszárokat. Na, a fajtád, azt nagyon!

2022. dec. 21. 19:44
 57/70 anonim ***** válasza:
89%

57#

Szörnyen boldogtalan ember vagy! Tele gyűlölettel! Én nem ítélkeztem. Kicsit mániákus vagy. Minden kommentelő ítélkezik szerinted.

2022. dec. 21. 19:54
 58/70 anonim ***** válasza:
87%

Pont nem ítélkeztem. Pont leírtam, hogy lehet, te kivétel vagy és megteszel mindent, de nem ez az általános. Pont leírtam, hogy ugyan vannak gyerekeim, akiket imádok, de megértem, ha ők, vagy bárki nem akar gyereket.

Pedagógusként remélem nem te tanítassz értő olvasást (na ez személyeskedés volt, igen.)

2022. dec. 21. 20:06
 59/70 anonim ***** válasza:
0%

...tanítasz....így helyes.

Magyar-töris vagyok. Jogászok, pszichológusok, tanárok és tanítok sora köszönheti nekem a bejutást az egyetemre.

A másikra nem is válaszolok, olyan buta kis nethuszár senki. Tucatemberke.

2022. dec. 21. 20:19
 60/70 anonim ***** válasza:
90%

A másikra nem is "válaszolok, olyan buta kis nethuszár senki. Tucatemberke."

És ez az ember egy általános iskolában tanít! Szörnyű. Mintha nem lennél normális.

2022. dec. 21. 20:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!