Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnak így elni a nok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak így elni a nok?

Figyelt kérdés

En is no vagyok, es itt most arra akarok kiterni, hogy a kornyezetmben a nok 90%a meg mindig ugy letezik, hogy dolgozik, otthon mindennap vagy minden 2.-3.nap foz, elmodogat,pakol,takarit nevelo a gyereket es telnek az evek.. kb evente egyszer jon el egy kavezoba talalkozni velem ott is max 1-2 orat marad , de mar nezegeti a gyerekrol a fotokat mar harcol a ferjveel, hogy jaj siet haza, hogy kiteregessen, de eleve ugy jon el, hogy kiszolgalta ferjet. Es cserebe amugy nem is kap semmit a ferjetol, tehat nem az van, hogy akkor cserbe kapja a fullos autot vagy ekszereket vagy fizeti a wellnest, mindent felesben fizetnek es sporoknak mindenen. Es nem kell messzire menni szegeny anyukam es az o anyukaja is es rokonaim is mind azzal toltottek eletuket, hogy szolgtak mindenkit napestig.

Elhiszem, hogy regen ez elvaras volt, de manapsag miert teszik ezt magukkal a nok??

Mi pl folyamatosan rendelunk kajat, nincs is idom fozni, mert dolgozok azutan tanulok ezerrel, vagy elmegyek edzeni vagy pedig inkbb leulok jatszom ps akarmi vagy a parommal toltom az idot. Nem is ertem masok hogy birnak meg mindent is ellatni?? Ok mikor pihennek? Ez kinek jo?

Amugy az ilyen nok full lenezik azokat a noket akik nem ugyanigy elnek, hogy mi te nem fozol?? Mi te nem szolgalod urad? :D de egy lusta szerintuk az a no aki nem teszi ezeket meg… na mindegy epp unatkozom mert szabin vagyok , bar mindjart megyek tanulni csak annyira ki akart jonni nsot ez belolem, mert esku nem ertem hogy elhetnek igy mai napig a nok??

2022. dec. 21. 09:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
84%

38#-39#

Csak magáról írt, nem másról. Miért vagy így felháborodva? Nem értem. Csak azt írta, hogy ő nem tudna így élne. Nem azt, hogy te egy hülye vagy ha így élsz!

2022. dec. 21. 15:24
 42/70 anonim ***** válasza:
10%
Más nőkröl beszélt, rohadtul nem magáról. Ugyan olvasd már el!
2022. dec. 21. 15:26
 43/70 anonim ***** válasza:
90%

"ÉN ebbe belebolondulNÉK, szóval pl ezért sincs gyerekEM.

Rengeteg időt elvesz az értelmes dolgoktól, amik által fejlődheTEK. A gyerek az élet minden területén visszavetNE és erre nincs szükséGEM."

43#

Kérlek olvasd el újra!

2022. dec. 21. 15:35
 44/70 anonim ***** válasza:
8%
A kérdezőről beszéltem. A másik szimpla önigazolást keres, és el is hiszi, hogy megtalálta. Mint Várkonyi Andrea a könyvvel.
2022. dec. 21. 15:45
 45/70 anonim ***** válasza:
78%
Fogadjátok el hogy sok nőnek az az élete értelme hogy házicseléd lehet otthon. Ez a szerep a komfortzónája, el sem tudja képzelni hogy mit csinálna a főzés-mosás-takarításon kívül ha otthon van. Ezeknek a nőknek semmi hobbijuk nincsen,nulla személyiségük, egyéniségük van, az egész életük üres és értelmetlen lenne a házimunka és a gyereknevelés nélkül. Nem kell őket sajnálni mert nincs miért. Ha az uruk nem veri redszeresen őket akkor jó életük van. Ha csak néha kapnak párat a miheztartás végett az még belefér, egy kis dráma még jó is néha hogy legyen egy kis érzelmi töltet is a kapcsolatban.
2022. dec. 21. 15:46
 46/70 anonim ***** válasza:
87%

45#

Nem nem a kérdezőről beszéltél! Annak a kommentelőnek írtad! Jhajjj mint egy buta nagy sértődött gyerek olyan vagy!

2022. dec. 21. 15:52
 47/70 anonim ***** válasza:
0%
Nekem, gyerekesnek, ne magyarázza meg a gyerektelen, hogy miért király neki. Nem érdekel, nem téma.
2022. dec. 21. 16:01
 48/70 anonim ***** válasza:
90%

😂😂😂😂

48#

Mi a problémád? Meséld el nekünk. Miért nem a gyerekeiddel vagy, ha ilyen fontosak számodra? Biztos annyira fontosak? Biztos annyira boldog az életed?!😂😂😂

2022. dec. 21. 16:04
 49/70 anonim ***** válasza:
18%
49-es! Ritka egy buta primitív ember vagy!
2022. dec. 21. 16:55
 50/70 anonim ***** válasza:
84%
Micsoda érv hangzott el😀
2022. dec. 21. 17:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!