Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan hogy tudnak szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan hogy tudnak szakítás után egyből egy másik párra lelni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Én előre megyek.

Hiába sajnálom így alakult a dolog. Végig kell gondolni, és tanulni a hibákból. Aztán előre menni, elkezdeni beszélgetni-ismerkedni. Ha lesz valami lesz. Ha nem, akkor keresni tovább azt a személyt aki el tudja csavarni a fejem és ez kölcsönös.

2022. nov. 9. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Kapcsolatfuggoseg
2022. nov. 9. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Úgy hogy a szar kapcsolat mellett nézik a választékot és ha van megfelelő akkor a kapcsolatban kiborul a bili és már szabad is a pálya!
2022. nov. 9. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Ezt az hívják "liánozásnak", (az egyik liánt elengedi ha már tartja a másik!)

2022. nov. 9. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Már előtte felmérik a terepet mielőtt szakítanának. Nők esetén gyakoribb ez a kapcsolat függőség van a másik fajta nő aki meg azért nem jön össze senkivel , mert neki senki sem elég jó!
2022. nov. 9. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Én sem értem. Társkeresőkön több férfi is volt, aki mondta, hogy túl van az exén, bár csak pár hete szakítottak. Én ilyenkor megkérdeztem, akkor nem túl korai ismerkedni? Jaj nem mert már hónapok óta kihűlt a dolog, vagy mert olyat tett hogy egyből kiábrándult belőle. Ja, ez lehet, csak ha nem telt el elég idő, akkor az előző sérelmek még benne vannak az emberben, meg túl friss az emlék, könnyű összehasonlítani az újat a régivel.

Én amúgy mindig sokáig voltam szingli, fél évig minimum, de inkább 2 évig, mert teljesen tisztán akartam belemenni egy új kapcsolatba.

2022. nov. 9. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen elmentem randizni és végig az exem járt fejembe nem is erőltettem a dolgot szegény csajjal utánna. Irigylem azokat az embereket aki ilyen gyorsan tudnak váltani bár szerintem nem is szerették a másikat igazán sose
2022. nov. 9. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Férfiak, dugni akarnak. Ennyi.
2022. nov. 9. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Olyant aki 1 évet sem bír ki kapcsolat nélkűl nem szeretnék, mert ezek a nők lépnek le indok nelkul vagy eppen megcsalnak.
2022. nov. 9. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem mákom volt
2022. nov. 9. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!