Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan hogy tudnak szakítás után egyből egy másik párra lelni?
Én előre megyek.
Hiába sajnálom így alakult a dolog. Végig kell gondolni, és tanulni a hibákból. Aztán előre menni, elkezdeni beszélgetni-ismerkedni. Ha lesz valami lesz. Ha nem, akkor keresni tovább azt a személyt aki el tudja csavarni a fejem és ez kölcsönös.
3. vagyok
Ezt az hívják "liánozásnak", (az egyik liánt elengedi ha már tartja a másik!)
Én sem értem. Társkeresőkön több férfi is volt, aki mondta, hogy túl van az exén, bár csak pár hete szakítottak. Én ilyenkor megkérdeztem, akkor nem túl korai ismerkedni? Jaj nem mert már hónapok óta kihűlt a dolog, vagy mert olyat tett hogy egyből kiábrándult belőle. Ja, ez lehet, csak ha nem telt el elég idő, akkor az előző sérelmek még benne vannak az emberben, meg túl friss az emlék, könnyű összehasonlítani az újat a régivel.
Én amúgy mindig sokáig voltam szingli, fél évig minimum, de inkább 2 évig, mert teljesen tisztán akartam belemenni egy új kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!