Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak általában nehezebben tudnak új életet kezdeni válás után mint a nők?
Mert egy ferfinak nehezebb part találnia alapból.
Persze ez sok mindentől függ, egy 50 közeli nőnek es ferfinak kb egyenlő esélyei vannak.
Miért is lennének kifosztva?
Ez nem Amerika...
A házasság sok egyéb mellett egy vagyonközösségi szerződés.
Tehát a két fél megállapodik, hogy az aláírástól számítva minden bevétel és kiadás közös, legyen az fizetés, lottónyeremény, személyi hitel vagy jelzálog.
Kivételt képez az örökség és az ajándék.
Ami a házasság előtt a Pistáé volt, az válásnál nem lesz a Julisé.
"Ja, akkor ez nem egy érdeklődő kérdés, hanem eldöntötted, mi az igaz. Oké, ilyen is kell."
Nem azt írtam. Ez csak az én véleményem, amit a saját tapasztalataim alapján írtam. Mert szerintem akkor hogy van, ha nem így?
Oh, gondolom konkrét esetet is tudsz. Vagy max Pista mesélte a kocsmában.
Az én exférjem is naaaagy hanggal meséli, hogy kisemmiztem, holott tulajdonképpen jól járt a válással.
A ház nagyszülői örökség, viszont a kocsi, a motor, a styl és a cirkula közös tulajdon. Hogy mit akar apritani a negyediken, az rejtély, de vinni akarta, vigye.
Az exnőjének mesélte be, hogy nem akarom kifizetni a házból, el is jött balhézni szegény lány.
Próbálkozott ügyvéddel is, de a bíró szinte kiröhögte.
További kedvenc sztorija, hogy ő hogyan küzdött a gyerekekért, bár a bíróságon rögtön kijelentette, hogy nálam maradnak. A láthatásra is anyósom tart igényt. (szívesen adom őket, szuper nagymama, bárcsak ő nevelte volna ezt a gyökeret).
Vannak ügyvédek álltal vezetett fórumok, blogok, ott tájékozódj.
Amúgy úgy veszem észre, a férjemnek elég könnyen megy a csajozas ezzel a litániával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!