Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek azzal, hogy a nők sokkal kíméletlenebb módon tudnak szakítani, mint a férfiak?
Ezt sok férfi mondja - adott esetben abszolút minden előjel nélkül, kegyetlenül tudják kiadni a párjuk útját, ezzel totálisan padlóra küldve őket és összetörve a szívüket.
De nemcsak ilyen téren ilyenek a nők - a könyörtelenségnek ez a foka érvényesül náluk gyakran akkor is, ha kikosaraznak, visszautasítanak egy hódolót. Sok pasi ezért küzd csajozási problémákkal, közülük többen már fel is adták.
Mit gondoltok, van-e ennek valóságtartalma és ha igen, mi lehet az oka? Van-e itt olyan férfi, aki átélt már egy ilyen könyörtelen szakítást? Mi vitte a nőket erre az érzelemmentes tévútra, miért lettek olyanok, mint egy jéghegy?
(Természetesen itt is igaz, hogy tisztelet a kivételnek.)
Majd a férfiak megválaszolják a saját szemszögükből, nekem nőként csak annyi ezzel kapcsolatban a tapasztalatom, hogy a férfiak általában megvárják, hogy a másik feladja és szakítson.
De mondom, ez csak az én tapasztalatom, nem felesleges vitát szeretnék szítani.
Cegény pasik... Mindjárt megsajnálom őket.. Ők azok akik lelépnek szó nélkül miután megkaptak.. Bár én csak 1 pasiról beszélek,de sztem az összes többi ilyen ro-hadék,kegyetlen. Honapok,évek ota szenvedek nem tudom élvezni az életem csak mert azóta nem találok semmi jot benne,és nem tudom h mi volt velem a baj,mert csak ugy elment a p-csába..
Egy nőnek (legalábbis nekem) van lelkiismerete, és gondol arra h a másiknak esetleg milyen rossz, de ezt egy pasi fel sem fogja..
Azok a lányok, akikkel idáig találkoztam, képtelenek voltak empátiát érezni a másik iránt, valahogy alapjaiban hiányzott ez az érzés belőlük. A kívülről látszódó érzelmek csak a biológiai vonzalomból származtak, ami viszont gyorsan változik, így ebből a kettőből kijött, hogy kíméletlenül lenullázták a másikat, amikor elmúlt a köd.
Az arányokra nem tudok kitérni, mert a férfiakat nem figyeltem, nincs tapasztalatom.
Ez így van. De még "semmit" sem láttál a valóságból. Amit leírtál, az csak a bemelegítés, a párválasztási rituálé. Ha ezt rossznak érzed, akkor nem tudod milyen a házasság. Na akkor szabadul ám el a pokol. A sárkányszerződéstől, még több önbizalmuk lesz, és utána már sírva könyörögsz, hogy jöjjön érted a megváltó kaszás. Máshogy soha többet nem szabadulsz tőle. Nem véletlen, hogy a nők sokszor 30-40 évvel túlélik a férjeiket.
Mi az oka? Megtehetik. Nincs rájuk nézve semmi hátrányos következmény. Kiindulási alapként a nők a jók, és a férfiak a gonoszok. Még miattuk is csak a férfit büntetik. Ez nem tévút. Mi adtuk nekik a lehetőséget (szavazati jog, stb...), mert szex, és kaja megvonással tudtak zsarolni, döntéshozó helyzetben lévő "férfiakat", akik megszavazták, hogy a nők is szavazhassanak. Talán itt kezdődik a történet.
(Természetesen itt is igaz, hogy tisztelet a kivételnek.)
Most kajak megválaszoltad a saját kérdésedet? Lol.
Amúgy nem értem, mi a kíméletlenség abban, ha valaki nem hisztériázik. Lehet, csak nem gyengeelméjű..
Ha most eltekintünk a nők/férfiak általánosítástól, nézzük a tényeket:
1. Sokkal több nő él bántalmazó kapcsolatban, mint férfi. Szinte képtelenek szakítani, mert két verés között "olyan rendes a Béla, még virágot is hoz."
2. Bár nem minden férfi ilyen, de tipikusan a férfiakra jellemző, hogy becserkészik a nőket és szex után "majd hívlak" dumával lelépnek. Kevés nő "használja így ki" a férfiakat, bár ilyen is akad. De valljuk be, ritkábban.
3. Mindkét nemben akadnak olyanok,akik nem értik a nem szó jelentését, és nyomulnak tovább. De ha jól sejtem, ez is inkább a férfiakra jellemző.
Folytathatnám a sort, de nem teszem. Az igazság az, hogy a normális nők normális férfiakkal szerencsés estben hosszú távú harmonikus kapcsolatban tudnak létezni, ha a kapcsolat tönkre megy akkor meg többé kevésbé értelmesen lezárni. Vannak társfüggők és mindannyian kicsit zakkantak vagyunk más-más módon. De én normális emberek között élek, és senkinek nem lenne szíve durván elutasítani másokat, ha a "mások" nem vívják ezt ki valahogy.
Tartok tőle, hogy neked nőszámba csak az elkapatott cicababák mennek, akik nem igazán rendelkeznek sok empátiával.
Mondjuk te sem sokkal rendelkezel, mert ha a nők leírják, hányszor ejtették át őket, akkor ugye az mind az ő hibájuk,mert nem téged választottak, de a pasiknak joguk van itt picsogni és a "rossz tapasztalataikra" hivatkozni.
Szerencsére a legtöbb férfi nem ilyen mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!