Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyes volt párok hogy tudnak barátságban maradni?
Akár olyan szinten is hogy rendszeresen találkoznak társaságban és az új párjaikkal is jó barátságban lesznek.
Míg más embereknél ez egy teljesen abszurd és elképzelhetetlen dolog.
Vérmérséklet és problémamegoldó készség kérdése.
Még csak nem is intelligencia függő szerintem mert rengeteg tanult, okos ember is agresszíven viselkedik ha elutasítják vagy szakítanak vele.
Nem mindegy mi miatt történik a szakítás. A volt férjemmel nagyon jó maradt a kapcsolatunk, a jelenlegi párjával is. Bár van egy közös gyermekünk is. Emberileg sosem volt gondunk egymással, nem esik nehezünkre.
Van olyan exem, aki csúnyan átvert, tehát maximum köszönnék neki, ha találkoznánk, de el nem tudnám képzelni, hogy akár egy szót is váltsak vele. Egyébként embertípus függő.
Van, aki tud, van aki nem. Én nem tudtam az exemmel, nem is szerette volna egyikünk se.
A férjemnek van egy olyan exbarátnője, akivel 10 éve szakítottak, vele még én is jóban vagyok, nagyon szerethető személyiség.
Fura nekem a kérdés, mert én meg azt nem tudom elképzelni, hogy más expárok hogy tudnak annyira gyűlölködni, meg miért reagálják annyira túl. :D
Nem jött össze a dolog, nem működtünk párként, bumm. Ettől miért ne lehetnénk spanok? Továbbra is megvan az, hogy tudunk miről beszélgetni, stb, nem lesz egyikünk se rosszabb ember attól, hogy nem lettünk halálunkig álompár. Nem értem, miért kéne ezt úgy felfújni, vagy bármilyen formában foglalkozni vele.
(Nyilván más, ha valakivel nagyon kicseszett az exe, vagy valami..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!