Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak így elni a nok?
En is no vagyok, es itt most arra akarok kiterni, hogy a kornyezetmben a nok 90%a meg mindig ugy letezik, hogy dolgozik, otthon mindennap vagy minden 2.-3.nap foz, elmodogat,pakol,takarit nevelo a gyereket es telnek az evek.. kb evente egyszer jon el egy kavezoba talalkozni velem ott is max 1-2 orat marad , de mar nezegeti a gyerekrol a fotokat mar harcol a ferjveel, hogy jaj siet haza, hogy kiteregessen, de eleve ugy jon el, hogy kiszolgalta ferjet. Es cserebe amugy nem is kap semmit a ferjetol, tehat nem az van, hogy akkor cserbe kapja a fullos autot vagy ekszereket vagy fizeti a wellnest, mindent felesben fizetnek es sporoknak mindenen. Es nem kell messzire menni szegeny anyukam es az o anyukaja is es rokonaim is mind azzal toltottek eletuket, hogy szolgtak mindenkit napestig.
Elhiszem, hogy regen ez elvaras volt, de manapsag miert teszik ezt magukkal a nok??
Mi pl folyamatosan rendelunk kajat, nincs is idom fozni, mert dolgozok azutan tanulok ezerrel, vagy elmegyek edzeni vagy pedig inkbb leulok jatszom ps akarmi vagy a parommal toltom az idot. Nem is ertem masok hogy birnak meg mindent is ellatni?? Ok mikor pihennek? Ez kinek jo?
Amugy az ilyen nok full lenezik azokat a noket akik nem ugyanigy elnek, hogy mi te nem fozol?? Mi te nem szolgalod urad? :D de egy lusta szerintuk az a no aki nem teszi ezeket meg… na mindegy epp unatkozom mert szabin vagyok , bar mindjart megyek tanulni csak annyira ki akart jonni nsot ez belolem, mert esku nem ertem hogy elhetnek igy mai napig a nok??
Ezt a nőtársaiddal beszéld meg. Olyan 20 lehetsz, férfiként, egyetemistaként én is így éltem. Mondjuk ilyen gondolkodással még szexre sem kellenél!
F, 39
"Mi pl folyamatosan rendelunk kajat, nincs is idom fozni,"
AZért te is hozod a mentalitást. Ha neked nincs időd főzni, akkor evidens, hogy rendeltek, mert a párod ugye véletlenül sem főz.
Vannak, akik szerint ez normalis, de kozben martirkodnak azert, hogy semmire nincs idejuk es faradtak🤷🏼♀️
Szerintem egyes emberekben tul sok a kotelessegtudat, ezt lattak otthon es ezt veszik normalisnak es kesz, akkor is, ha nekik rossz. Kifognak egy lusta ferfit es elkonyvelik, hogy hat a ferfiak ilyenek.
Csak sajat velemenyt kene alkotni dolgokrol, odafigyelni a sajat igenyeidre, nem letudni mindent azzal, hogy “ilyen a vilag, ezt kell csinalni”.
Pl én szeretek így élni, egyedül gyereket nem szeretnék..
De nekem fontos hogy otthon rend legyen, minden nap friss főtt étel.
Plusz én szeretem kiszolgálni a páromat minden szempontból.
Bár ő többet is dolgozik mint én.
Tehát a lényeg hogy nekem így teljes az életem, neked úgy ahogy te élsz más a családdal a gyerek neveléssel teljesedik ki. Nem vagyunk egyformák. 😊
"Mondjuk ilyen gondolkodással még szexre sem kellenél!"
Nem írta, hogy lefeküdne veled bármikor is. Szexpartneri viszony egyébként sem arról szól, hogy kiszolgálja a kényelmes seggedet.
Hatosnak: 39, vénember? Te ennyire buta vagy? Vagy gimis?
Itt a fórumon nyugodtan ugathatsz kutyaként, a való életben megszólalni sem mernél, ebben biztos lehetsz!
A kettes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!