Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnak azok akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok akiknek egyből összejön többéves kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nekem még egy randi sem jön össze.

Mások meg randiznak néhány emberrel és megtalálja a megfelelőt akivel évekig együtt van.

2022. nov. 1. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem összejönnek a több éves kapcsolatok, hanem munkával tartják fenn.

Kell hozza egy személyiségében hozzad illő part találni, aztán ennyi.

2022. nov. 1. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó emberismeret. 10 csajt pattintottam le, haverjaim szerint sosem lesz ilyen lehetőségem. Aztán mégis megtaláltam a feleségemet, ők pedig még mindig egyedül vannak.
2022. nov. 1. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Maguk alá választanak.

A nálam alattiak mellettem is kitartanának holtomiglan is, csaknén ki szoktam lépni

2022. nov. 1. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Önismeret és emberismeret.
2022. nov. 1. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Kompromisszumképesek.
2022. nov. 1. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Én most vagyok együtt 7 éve a párommal és nekem ő az első. Előtte csak komolytalan 1-2 hónapos semmi kapcsolatok voltak, alig találkoztunk egymással, tehát nem is nagyon lehet kapcsolatnak hívni. Kinek mi fér bele egy kapcsolatba, szóval az előttem lévő jól mondja, kompromisszum. Mennyivel vagy hajlandó alábbadni és alkalmazkodni. Elnézni ha a másik megbánt, rád tapos. Ennyi az egész. Viszont itt sem a mennyiségre kell menni (évek) hanem a minőségre. Lehet, hogy egy pár hónapos kapcsolat többet ad valakinek, mint az évtizedekig húzódó rossz házasság. Nem láthatsz bele abba a kapcsolatba, amelyik több évig tart, lehet, hogy egy nagy szar az egész. Ezért ez önmagában még nem irigylésre méltó. Mi a párommal pl. sokat veszekszünk, és menekülnék már ebből, kívülről meg úgy látszik, csak tudhatunk valamit, ha ilyen sokáig kibírtuk egymás mellett. Hát nem.
2022. nov. 1. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Kompromisszum, önismeret, emberismeret. Ez mind egyszerre kell. Megpersze hogy akkor bezárni az ajtókat amikor vihar van és kinyitni ha elcsitult. Több évig csinálható, nem fárasztó sajáttapasztalat.
2022. nov. 2. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!