Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, akart még összejönni veled az exed? Ha igen, mennyi idő után? És tartottátok ez idő alatt a kapcsolatot? És hogyan?
Amikor tartottam valamelyik kel a kapcsolatot, akkor nem.
Volt olyan, akivel teljesen megszakítottam, ő megkeresett megint, de csak a hiány hozta vissza, nem miattam jött, hanem hogy ő jól legyen.
Egyik sem éri meg.
Nálam a nulla kommunikáció van szakítás után, ha keres, akkor le is tiltom. Az én érzéseimmel senki ne játszon.
Én is úgy vagyok ezzel, mint az előttem szólók...
Exekkel már nem tartom a kapcsolatot.
Oka van annak, hogy szakítottunk, így nem látom értelmét jópofizni utána.
"Az én érzéseimmel senki ne játszon" Uhh jaj micsoda nőci megmondas ez. Pffff🤣🤣
N
huh az elso gyerekkori szerelmemmel szakitottunk es osszejottunk. Volt hogy 3-4 honap is eltelt de mindig visszatalaltunk egymashoz. Vegul addig addig huztuk hogy meguntuk egymast. En szakitottam vegleg.
(6 evig voltunk egyutt)
A kovetkezo inkabb osszejaros kapcsolatnak mondanam, igy utolag, akkor azt gondoltam, hogy kapcsolat. Fel ev mulva ujra elokerult. En zartam le vegleg.
Utana lett is hirtelen egy masik kapcsolatom- tavolsag miatt nem mukodott. 2 ev mulva ujra egymasra talaltunk, de reszemrol mar nem az igazi- valoszinu en fogom lezarni- ezt is vegleg :)
Az utolso egy nagyon komoly kapcsolatom volt, friss szakitas, egyutt eltunk. 2 honapja mentunk szet- o szakitott. Par napja keresett 1 nagyon hulye uruggyel.
#7es
Erről tudnál picit mesélni? Akár üzenetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!