Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan esetleg veletek, hogy több lányt (2,+) szerettetek egyszerre és mindegyikkel tartottátok is a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Csak a kérdésemre válaszoljatok lécci, negatív kommenteket nem kérek!!!2021. márc. 18. 08:40
2/9 A kérdező kommentje:
15-16-17 éves fiúk írjanak lehetőleg.
2021. márc. 18. 08:43
3/9 anonim válasza:
Szerinted egy gyerek ebbe tapasztalt?
4/9 anonim válasza:
Volt már ilyen pasim hogy két vasat tartott a tűzbe mert habi szeret mindkettőnket... Aki két nőt/férfit szeret, az nem tudja mi a szerelem, ha tetszik a negatív kommentem, ha nem!
5/9 anonim válasza:
Nem lehetsz egyszerre ennyi emberbe szerelmes, az maximum tetszés. Bár én nem vagyok se 15-17, se fiú, szóval gondolom az én válaszom tök mindegy
6/9 anonim válasza:
Ez a felnőtt kategória, itt nem 15-17 évesek vannak.
Egyébként igen, tiniknél előfordul, de valójában nem ez áll mögötte. Sokkal inkább annyiról szól a dolog, hogy egyik lány sem érdekli igazán, csak vannak mert miért ne. Aztán majd egyszer kitalálja, mire vágyik valójában.
Igazi poliamor nem sok van, önző, sekélyes, hormonoktól megzakkant tini sokkal több.
7/9 anonim válasza:
Nekem volt, de egyiket se szerettem csak mindkettot megakartam fektetni :) ossze is jott az egyikkel
8/9 anonim válasza:
"15-16-17 éves fiúk írjanak lehetőleg."
NEM felnőtt párkapcsolat kategória te kis butus.
9/9 anonim válasza:
23 éves nő vagyok, de 4 éve volt egy szerelmi háromszögben részem, az exemet még szerettem, az új párom esig már szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!