Fülemüle86 kérdése:
3. napja késik a mensim. Eddig mindig rendszeres volt+-1 nap eltéréssel. Csináltam különböző típusú teszteket, mindegyik-. Viszont van egy gyönyörű 6 éves lányom és anno őt sem mutatta a teszt 6 hetesen sem. Szerintetek tesó lesz? :)
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 11:42
1/3 anonim válasza:
Nekem 10-ből egyszer volt, hogy késett két három napot, volt hogy hamarabb jött 2 nappal. Ennyiből nem tudatjuk, míg nem jön meg van remény, lehet később fogant.
2/3 anonim válasza:
Ha az első babádat nem mutatta a teszt, de tényleg full negatívak voltak, akkor a másodiknál se fogja. Ez egy genetikai rendellenesség ami miatt a vizeletbe valamiért nem választódik ki a hcg. Előfordul. Mivel te tudsz róla inkább menj egy hcg vérvételre, akár magán úton, egy héten belül kapsz időpontot az tuti. És az biztosra mutatja. Mi ennyiből, hogy késik nem tudhatjuk. Sokaknak késik a mensije rendszeresen, neem is 2-4 nap eltéréssel érkezik, mikor hogy :D Ennyiből tudni nem lehet.
Szerintem mensi lesz vagy tesó :D Hiába drukkolunk, majd kiderül :D
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!