Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, hanyszor volt olyan hogy allando partner hianyaban alkalmi kapcsolatot vagy kapcsolatokat tartottatok fent? Allando mellett is volt mar? Meddig tartott?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 16:47
1/4 anonim válasza:
En egyetlen egyszer csak kerestem alkalmit es nem talaltam :D
Tioik a szöke vekony 20 éves voltam. Szakitottunk. Es hianyzott vmi "potlék"nem is a szex de masra ugy sem jött volna hirtelen egy szerelem.
Es a nagy neten a sok srac egyik sem akart semmit. Bizalmatlanok voltak. Nem értették miert keresek csak arra vkit. Gyanus voltam es bizalmatlansàgot szült.
Igy szakitas utan ott voltam tökegyedül kb 1 évig is.mire lett az életben màsik baràtom.
3/4 anonim válasza:
Elsö vagyok
Szoval csak azt akartam erzekeltetni hogy a rengeteg, neten csak a szexre orientalt nagyszaju kemeny sracok közt egy sem akadt aki lett volna bàtor legalabb annyira, hogy talàlkozzunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!