Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkretették a nők az életemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretették a nők az életemet, hogy fognak elszámolni a lelkiismeretükkel?

Figyelt kérdés

Tinédzser koromban már levegőnek néztek, nem bírtam feldolgozni, alkoholistává váltam 18 éves koromra. Utána se vettek észre, így még keményebben ittam.

A huszas éveimben folytattam az ivást, a nők átnéztek rajtam. Egyetemekről kiraktak, nem lett karrierem, összeomlott ilyen téren az életem.

Kijózanodtam 2 évre is, de semmit nem segített. Ugyanúgy leköptek.

30 éves koromra teljes lelki roncs lettem.

Egy olyan ember lettem aki fekszik a kanapén és üres tekintettel bámulja a plafont. Ez a ti művetek.

Hogy fognak az életem tönkretevői elszámolni ezzel?

F/32

2022. dec. 18. 23:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%
Ma már sokadik kérdésedet olvasom. Tényleg zakkant vagy, de jókat nevetek. Beszélgethetünk erről a témáról. 23/N
2022. dec. 18. 23:32
 2/28 anonim ***** válasza:
95%

Itt egyedül Neked kell elszámolnod, mégpedig azzal, hogy ez mind a Te hibád. Rajtad múlott a saját életed.

Ha valaki 18 éves korára alkoholista lett, azt nem lehet másra ráfogni.

2022. dec. 18. 23:34
 3/28 A kérdező kommentje:

Hogyne lehetne, azért ittam mert nem tudtam elviselni a szeretethiányt kamaszként.

Ez 18-19 éves koromra már alkoholizmussá fajult.

2022. dec. 18. 23:36
 4/28 anonim ***** válasza:
94%

Nemcsak romantikus kapcsolatban lehet szeretetet kapni.

Amúgy meg mire számítasz? 4 milliárd ember tart mély önvizsgálatot, mert te elcseszted az életedet? 😂

2022. dec. 18. 23:38
 5/28 anonim ***** válasza:
80%
Megint szülinapod volt? :D mikor?
2022. dec. 18. 23:39
 6/28 anonim ***** válasza:
79%
Valamit nagyon rosszul csinálsz hogy nem jön össze semmilyen nő!
2022. dec. 18. 23:44
 7/28 A kérdező kommentje:
5: bő 1 hete, de ez mindegy. gyakorlatilag egy pokolkutya vagyok. lángolva járom a poklot hosszú évek vóta.
2022. dec. 18. 23:50
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
Ezt egyedül te művelted magaddal.
2022. dec. 18. 23:51
 9/28 anonim ***** válasza:
91%
A legtöbb embernek nincs 18 éves koráig kapcsolata (a környezetemben legalábbis nem /volt/ jellemző), mégse lesznek/lettek alkoholisták. Úgyhogy a hiba még mindig benned van.
2022. dec. 18. 23:54
 10/28 anonim ***** válasza:
90%

Hol voltak tizenéves korodban a szüleid? Mi az, hogy senkit nem érdekeltél, akkor ki tartott el?

Az hogy te már 17 évesen úgy érezted, hogy nulla vagy, mert nem jott össze a csajozás az kinek a hibája?

Az, hogy erre kened, hogy ezért hagytad abba a sulit, na ez olyan gyenge, hogy reagálni sem érdemes.

De nem foglalkozott veled senki tinédzser korodban?

2022. dec. 18. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!