Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik megcsalják a pasijukat a kis intim mérete miatt, de közben egyéb előnyök miatt vele maradnak, mégis hogy számolnak el a lelkiismeretükkel?
Én így vagyok. Kicsi a párom farka sokszor nem érzem. De máshogy kitud elégíteni.
Szeretem így elfogadom.
Van amikor vágyom arra hogy nagyobb legyen bennem ami kitölt
Ezt ő is tudja hogy kicsi belém a farka.
Ahogy az összes többi félrelépő (akár ffi akár nő) aki a pénz, a gyerekek, a közös hitel stb. miatt van a párjával de közben félrekúr.
Ha valaki annyira méretmániás és nem jó a fickójával a szex már az elején sem az nem fog hozzámenni (max. a pénzéért).
4. Soha nem csaltam még meg. Nem is tenném. Ha már odáig eljutnék hogy meg akarom tenni akkor inkább szakítanék vele.
2. Kb.13-14 centis neki és lehetne vastagabb. Én eléggé tág vagyok így nekem kicsi ez a méret.
1.voltam.
6. Rossz neki a tudat persze. De próbálunk olyan pózt találni ami jobb. Pl.hátulról.
Na meg próbál máshogy kielégíteni. Kézzel segéd eszközökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!