Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Az mindenképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Az mindenképpen taszító, ha egy alacsony férfinek hatalmas autója van?

Figyelt kérdés
Ha egy jó nagy, 5 méter hosszú és 190 centi magas SUV-ot vezet, úgy hogy csak 170 centi körüli, az mindenképpen azt a látszatot kelti mintha így akarna kompenzálni? (Még ha nincs is úgy)

2022. dec. 12. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok alacsony, de mindig törekedtem nagy autókat venni. Diákkoromból emlékszem néhány autós utazásra. Akkoriban akinek volt is autója közülünk, többnyire kisautók voltak: Suzuki, Opel Corsa. Négy ember úgy fért el, hogy a csomagok a lábunk között voltak. Elhatároztam, hogy ha saját autóm lesz, olyat veszek, amiben a hátsó ülésen is kényelmesen lehet utazni és öt ember csomagja elfér a csomagtartóban. Továbbá lehessen a tetején biciklit vagy sílécet szállítani és egy nagyobb utánfutót is el tudjon húzni. Így egy nagy kombit választottam.

Azóta családom lett. Az előző szempontok most is fennállnak, de beláttuk, hogy egy magasabb belterű autó még több lehetőséget ad. Ezért egy SUV lett a családi autónk.

2022. dec. 12. 14:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a gyaloglas jobban áll.
2022. dec. 12. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Én mindig röhögök egy ismerősön akjnek nagy autoja van es kb ki se látszik a kormány mögül 😃
2022. dec. 12. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Engem nem zavar, nem figyelek az ilyen méretkülönbségekre. Egyébként a 170cm nem alacsony, hanem teljesen jó magasság.
2022. dec. 12. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Én 159 centis nő vagyok, 4,8 méter hosszú az autóm, és olyan 180-185 magas (terepjáró)…a férjem állandóan basztat vele, hogy mit akarok kompenzálni vele….erre én mindig csak annyit mondok, hogy a nem létező pöcsömet….viccet félre téve, én azért ezt választottam, mert tágas, kényelmes, de az első és legfontosabb szempont biztonságos! Tehát nem valószínű, hogy bármit kompenzálni akar, de nem is akar mondjjk a vw golfban ott maradni. De nyugi, ilyen üzemanyag árak mellett áttér majd a biciklire, mert ezek az autó a 12-14 litert megeszik, és 726 Ft-os üzemanyaggal csak a “beetetési időszakban” fog azzal menni.
2022. dec. 12. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem zavaró, ha a dákó is nagy.
2022. dec. 18. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!