Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan hívnátok fel magatokra a figyelmet ha egy pasit bátorítani szeretnétek?
Nem a mellbedobásra és a 3 kg sminkre gondolok.
Visszahúzódó, szolid, némi értékrenddel rendelkező csajok véleménye érdekelne.
Engem is érdekel!
A látványosan jobban mosolygás és nevetgélve beszélgetésen kívül nem tudom mit lehetne még tenni.
Én alapvetően annak a híve vagyok, hogy a férfi kezdeményezzen aktívan. Viszont a nő válasszon. A nő úgy választ, hogy jelzi a férfinak, hogy nyitott a közeledésre. "Bocsi, megmondanád, hol van a..." vagy "Elnézést, megfognád a kabátom, amíg megkeresem a..." "Megmutatod, hogy kell ezt a gépet használni?" Tök mindegy, valamilyen ürüggyel segítséget kérek/megszólítóm.
1: a pasik imádják, ha fontoskodhatnak és segíthetnek egy nőnek.
2: azzal, hogy megszólítottam, jeleztem felé, hogy beszélgethet velem, nyitott vagyok.
Innentől kezdve meg rajta áll, hogy kezdeményez-e komolyabb beszélgetést, vagy nem. Ha nem, akkor így járt :D
Szolid lány vagyok, de nem szociális analfabéta vagy cselekvésképtelen. Ha valaki tetszik, igenis találok rá módot, hogy valaminek a kapcsán beszélgetésbe elegyedjünk. Ha úgy veszem észre, hogy nyitott rám, akkor igyekszem úgy alakítani a beszélgetést, hogy maradjunk valamiben azzal kapcsolatban, hogy hol/mikor találkozunk legközelebb.
Azokban a körökben ahol én mozgok, olyan emberek is spontán ebédelnek együtt vagy lógnak együtt, akik nem akarnak egymástól semmit, csak épp így alakult az időbeosztásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!