Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-25 éves csajok, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 éves csajok, akik nem csak pont velük egykorú férfit szeretnétek, nektek előny ha egy 29 éves férfi kb. 22-24-nek néz ki, vagy inkább nézzen ki annyinak, ahány éves?

Figyelt kérdés
Ha már nem pont veled egykorú férfit szeretnél, akkor ő nézzen ki annyinak kb. ahány éves, vagy pedig az (is) jó, ha te korodbelinek néz ki, hiába mondjuk tőled 5-7 évvel idősebb?
2022. jan. 2. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Kedves barátom . Férfi társad. 27 éves vagyok és mai napig 18-23 évesnek nézek ki . Baba arcom van fiatalos . Senkit se érdekel hogy nézel ki . Ált intimitást keresnek " Belsö " Biztonság érzet , hogy fontos vagy számukra hogy érdekled öt ez igaz az összes nöre. Nyilvan ha komoly kapcsolatot szeretnél nekem is volt már 27 évesen 18 éves és 35 éves lánnyal is kapcsolatom. a külömbség annyi hogy fiatal szarik bele még az életbe max keféltek párszor de még nyitogani szeretné a szárnyit az idösebb meg letepedni javarészt .
2022. jan. 2. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok kötekedni, de egy 25 évesnek egy 29 éves még vele egy korosztálynak/egyidősnek számít. 🤦🏻‍♀️
2022. jan. 2. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 25 vagyok, férjem 30. Ebbe így soha nem gondoltam bele. 5+- év az olyan 20 felett teljesen a korosztályomon beüli életkor nálam.

Ne nézzen ki 16-nak vagy negyvenes családapának, aztán ennyi.

2022. jan. 2. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

A saját tapasztalatom. 46 vagyok, 32-35-nek néznek mindenhol. 25 évesen olyan 16-nak. Sosem volt gondom a csajozással (ma már házas vagyok). Viszont önmagamat mindig is leértékeltem, nem igazán tetszettem magamnak. A feleségemet megkérdeztem tegnap, hogy amikor először látott, milyennek ítélt meg? Azt mondta, hogy az egyetemen kifejezetten jóképűnek talált a többiek között. Ő akár minden újjára 30 pasit kaphatott volna, de engem választott. Sőt, a volt barátnőim is bőven bőven átlag felettiek voltak külsőre.

Mit akarok ezzel mondani? két dolgot:

Az egyik hogy te hiába gondolod magad rossznak vagy rossznak, nincs ilyen. Nem lehetsz mindenkinél jó vagy rossz, azaz lesz akinek te leszel a csúcs.

A másik, nem minden a külső, egyáltalán nem. Ha talpraesett vagy, van mögöttes tudásod, tudsz kommunikálni, nem parázod össze magad egy nőtől, akkor sikerre vagy ítélve.

Ja igen, azért a saját érzelem világod mentén keress párt! :)

2022. jan. 2. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
11 év van köztünk a férjemmel, sem 18 évesen, sem most 46 évesen nem érdekel, hány évesnek néz ki. Szeretem a lelkét, szeretek a felesége lenni, szeretem, amilyen férj és édesapa. Más nem számít.
2022. jan. 3. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!