Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves csajok, akik nem csak pont velük egykorú férfit szeretnétek, nektek előny ha egy 29 éves férfi kb. 22-24-nek néz ki, vagy inkább nézzen ki annyinak, ahány éves?
Én 25 vagyok, férjem 30. Ebbe így soha nem gondoltam bele. 5+- év az olyan 20 felett teljesen a korosztályomon beüli életkor nálam.
Ne nézzen ki 16-nak vagy negyvenes családapának, aztán ennyi.
A saját tapasztalatom. 46 vagyok, 32-35-nek néznek mindenhol. 25 évesen olyan 16-nak. Sosem volt gondom a csajozással (ma már házas vagyok). Viszont önmagamat mindig is leértékeltem, nem igazán tetszettem magamnak. A feleségemet megkérdeztem tegnap, hogy amikor először látott, milyennek ítélt meg? Azt mondta, hogy az egyetemen kifejezetten jóképűnek talált a többiek között. Ő akár minden újjára 30 pasit kaphatott volna, de engem választott. Sőt, a volt barátnőim is bőven bőven átlag felettiek voltak külsőre.
Mit akarok ezzel mondani? két dolgot:
Az egyik hogy te hiába gondolod magad rossznak vagy rossznak, nincs ilyen. Nem lehetsz mindenkinél jó vagy rossz, azaz lesz akinek te leszel a csúcs.
A másik, nem minden a külső, egyáltalán nem. Ha talpraesett vagy, van mögöttes tudásod, tudsz kommunikálni, nem parázod össze magad egy nőtől, akkor sikerre vagy ítélve.
Ja igen, azért a saját érzelem világod mentén keress párt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!