Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezeket miért mondják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket miért mondják, hogy a nők inkább magukkal egykorú párt keresnek, és hasonlók? Féltem tőle, de sosem volt még könnyebb dolgom a fiatal csajoknál

Figyelt kérdés

21 éves koromig szűz voltam és utána is pár évig nagyon nehezen ment a nőkkel az ismerkedés, többször voltam fél-1 évekig is szex nélkül. Régen az is hibám volt, hogy mindig magammal egykorú lányokkal akartam ismerkedni, 16 évesen kb. 16 évesekkel, 20 évesen kb. 20 évesekkel, jellemzően az ismerősi körből, de akikbe szerelmes voltam, mindig elutasítottak, nagyon messze voltam attól, hogy vonzódjanak hozzám. Azóta az élet sok területén javítottam magamon, az utóbbi egy-másfél évben már könnyebben megy az ismerkedés. Nyilván nem csak emiatt nem voltam sikeres, de azóta rájöttem hogy nem érdemes magammal egykorú nőkkel ismerkednem, mert nagyon rossz emlékek fűznek az ilyen próbálkozásokhoz a múltból.

És ez most lehet hülyeség, de kicsit mindig görcsölök már most a koromon, hogy jaj 26 évesen vajon bejövök-e még mondjuk a 18-23 körüli lányoknak. De ehhez képest meg azt látom, hogy ezeknek a lányoknak egy jelentős része is minimum én korombeli srácok iránt érdeklődik és ugyanezt tapasztalják a velem egykorú barátaim. És úgymond azért görcsölök néha mégis a koromon, és régen is lehet azért első sorban magam korabeli lányoknál próbálkoztam mindig, mert valahogy rengeteg helyről ezt hallom, hogy a nők első sorban a maguk korabeli férfiak iránt érdeklődnek. Itt is rengeteg kérdésnél látok ilyen válaszokat, hogy csak max. pár év korkülönbség elfogadható vagy annyi sem és hasonlók. Ezeket kik mondják és miért? Mert annyira megragadt bennem is tudat alatt régen, de a valóság közben meg annyira más.

26/F

2019. nov. 3. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nagyon kis málé fejed van, kölyöképű vagy és fiatalabbnak nézel ki, ezért külsőre a fiatalabb csajokhoz illesz. Úgyhogy azokkal próbálj összejönni akikkel jól mutattok egymás mellett, mintha összeillenétek.
2019. nov. 3. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Itt az az igazi probléma, hogy 26 évesen srácnak hívod magad. Az óvodából is anyuci visz haza?
2019. nov. 3. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

Mert nagyjából 6-8-10 év különbséggel lehet két emberre még azt mondani, hogy egy korosztály. Tehát mondjuk egy 20 évesnek egy 26 éves még simán a saját korosztálya. Nagyjából 10 év plussznál szokták azt mondani, hogy ott már van egy korosztály különbség.

De egyébként igen, azok a huszonéves lányok akik szeretnének egy normális, komoly kapcsolatot egy ehhez kellőképp érett párral sokkal inkább fognak az idősebbek közül választani. 25 felett már talán nem arról szól az élet a férfiaknak, hogy bsszunk be a haverokkal minden hétvégén aztán meg szórjuk el a pénzünket videójátékokra.

2019. nov. 3. 22:31
 4/8 A kérdező kommentje:

1. Igen, ez így van. Rendszeresen 20-21 évesnek néznek manapság is arc alapján. Legutoljára 25 évesen kérték el a személyimet. Helyesebb vagyok, viszont tényleg kölyökképű. De szerinted az egész meg lenne magyarázható a külsővel?

2. Egy éve végeztem el az egyetemet, mert sokat csúsztam. Volt pár év az életemben, amire nem vagyok büszke. Nem igazán tudtam mit szeretnék az élettől, csak lézengtem, elvoltam és nem haladtam előre, volt függőségem is. Mostanra sikerült leválni a családi csöcsről ( = már magamat tartom el), lettek életcéljaim és az élet különböző területein végre azt látom megyek előre. Kb mostanában van az, hogy már fejben néha én is férfiként, nem pedig fiúként gondolok magamra, de ez a váltás nem egyik napról a másikra történik.

2019. nov. 3. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

26 évesen a 23 ugyanaz a korosztály...

Nekem 26-hoz 18 már kissé meredek.

6 év a határ kb.

Azt meg, hogy a nők magukkal egykorú párt keresnek azért mondják, mert általában így van.

Amikor 18 voltam, iskolatársakat néztem, más gimnáziumból a fiúkat. Most 25 évesen is a 22-28 éveseket nézem leginkább.

Nem kellene gyerek, nem kellene tatter. Szexre még a fiatalabb jó, de ilyen 35+-osokra pl rá se nézek. Fiatalos arc, test, go dolkodás, életstílus jön be.

2019. nov. 4. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Jaj,már most gorcsolsz akkor mi lesz veled 40 évesen? Örülj neki h fiatal vagy es elvezd az életet!
2019. nov. 4. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem min is keseregsz... azt írod egyenesben van az életed, lediplomáztál, van melóhelyed, sőt mi több már megvan ama képességed is, hogy különösebb gátlások nélkül tudsz lányok felé kezdeményezni... - nagyon sok ffi még idáig sem jut el.

Nem tökmindegy hogy hány éves az adott lány, ha tetszik neked és te is szereted??? Ne az életkora legyen a legfontosabb tulajdonsága a partnerednek. Kezd olyan lányokkal akikkel kölcsönös a vonzalom s ne foglalkozz egy percig sem az életkorával, hogy hány évvel fiatalabb nálad.

2019. nov. 4. 01:13
 8/8 anonim ***** válasza:

En is mindig a velem egykoru lanyoknal probalkoztam. Ezek szerint ez hiba....

35F incel

2019. nov. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!