Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érzitek azt, hogy fontos, hogy a párkapcsolatban normális keretek közt azt tudját0k csinálni, amit szeretnétek?
A "normális keretek közt" alatt azt érzem, hogy ha csak nincs aznapra egy program megbeszélve, akkor kedvetek szerint előkaptok egy könyvet és olvastok, amíg jól esik, leültök a laptop elé kicsit olvasgatni/játszani, mindezt úgy, hogy nem azon kattogtok, vajon a párotokat nem zavarja-e. Tehát mennyire csináljátok azt, amit szeretnétek, és mikor érzitek úgy, hogy ideje a "párotokkal is foglalkozni"?
A kérdésben az "o"-t muszáj volt egy nullára lecserélni, mert a GYK filteren fennakadt..
Csak akkor csinálhatok ilyeneket ha ő nincs jelen.
Ellenkezo esetben nem netezhetek, meg ilyesmi.
Bocs, de nem értem. A párkapcsolatnak miért kéne azt jelentenie, hogy nem azt csinálom amit szeretnék??
Nem adnám fel az életem senkiért. Nem adnám fel a számomra fontos és szeretett dolgokat senkiért. Nem szabad.
Szóval, azt csinálnám amit szeretek, mert ez a normális. Az nem normális, ha a másik miatt olyat csinálsz mindig amit nem akarsz, mert Ő akarja.
Páromnak a nem netezés a normális, és a netezés a nem normális.
Figyelgettem magam vannak enyhe elvonási tüneteim mikor vele vagyok és görcsöléseim is, meg nem is értem mi a jo a céltalan csavargásban peldálul a net helyett, de nem vagyunk non stop együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!