Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heti hány alkalom intim együttlét a normális egy évek óta tartó kapcsolatban és mennyire normális ha a párom folyton ezért veszekszik?
"neki ez igénye"
Ez a halálom. Nem használat, amikor akar, és azt hiszi, ez magyarázat? Küldd haza az anyjához.
Szerintem sem a mennyiséggel van a fő probléma (teljesen normális havi 1-től napi 3-ig minden, szerintem az átlag valahol heti 2-3 körül lehet).
Mi sosem rójuk fel egymásnak, ha a másiknak nincs kedve szeretkezni. Néha én szoktam emlegetni, hogy keveset vagyunk együtt, de inkább játékosan, mint komolyan. Ha a férjem azt mondaná, hogy szerinte meg sokat, akkor nem erőltetném.
Ha nagyon hiányzik valakinek, akkor maszturbálhat is. Amúgy ha neki ennyire fontos a szex, hogy nem tud meglenni nélküle, neked meg sok, akkor az is segíthet, ha fut heti legalább 30 km-t, leáll a gyúrással (ha csinálja) és hanyagolja a táplálékkiegészítőket.
Elvileg férfiaknál ez csökkenti a tesztoszteron szintet és jobban fogja bírni. Ha tényleg ennyire gáz a helyzet és nem csak önző.
#6 Nem azt írtam, hogy csinálja ezt. Azt írtam, hogyha nem csak önzésből és kényelemből csinálja, hanem tényleg egy akkora probléma. Simán lehet, hogy valami egészségügyi baja van, amitől tényleg be van kattanva, ha nem szexelhet naponta (rossz kedve lesz, meg ideges, egyszerűen sehogy máshogy nem tudja levezetni a feszültséget), akkor próbáljon meg napi 30 km-t futni, mert lehet, hogy segít.
Rengeteg ismerősöm pl. ideges, ha éhes. Lehet, hogy nála is valami biológiai folyamat indul be, amitől ideges, de akkor ezt meg kéne próbálni kezelni. Nem gondolom, hogy egy bármilyen korú embernek ennyire feszültnek kéne lennie attól, hogy nem szexel 3 napig.
Egy 30 èves egészséges férfinél normális az tuti hogy napi 1 mehet...
Nőknél nem fogom azt mondani, hogy napi mert nem vagyok nő így ne tudom ...
Nálatok van ez a hosszú nap után be alszom szituáció hát most ha ez heti rendszerességgel van tehát 7 napból 4x akkor sajnos azt kell mondanom , hogy nekem se tenne jót én pl ingerlékenyebb ,türelmetlen, dekoncentrált,flusztràlt leszek persze ezt nem úgy kell elképzelni mintha kb meg bolondulnèk csak kicsit. Szerintem ilyen 5 alkalommal csendben kicsit "szenvedve elvagyok egy héten nem fogok hazudni én a halál fáradtan is ahhoz még van energiám típus vagyok.
F33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!