Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek heti hány alkalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek heti hány alkalom intim együttlét a normális egy évek óta tartó kapcsolatban és mennyire normális ha a párom folyton ezért veszekszik?

Figyelt kérdés
Heti 3 alkalommal van köztünk intim együttlét minimum, de van hogy többször. Ha 2-3 napig nincs semmi mert nekem nincs hozzá kedvem, fáradt vagyok, beteg vagyok, egy hosszú nap után egyszerűen csak bealszom, vagy komolyabb betegség nélkül csak nem érzem jól magam akkor párom elkezed velem veszekedni, hogy neki ez igénye. Nem lehet neki nemet mondani, mindenből ezt hozza ki, ha valamiért elmarad veszekedés van. Szerintetek ez mennyire normális? Ui. 30-as éveinkben vagyunk mindketten, 4 éve vagyunk együtt.

2022. ápr. 1. 19:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy 30 évesen normális a napi egyre igény, nem is kérdés.

A probléma a "nekem igényem van erre" hiszti. Mert a másik félnek meg nyilván a pihenésre, regenerálódásra lenne igénye. Akkor most melyikük igénye az előbbre való?

(Mellesleg a pihenés létszükséglet, a szex nem.)

2022. ápr. 1. 21:14
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
Mivel látom mindketten életetek teljében vagytok, így szerintem a hosszú évek az egyik oldalról unalmat szültek. Egy erős kapcsolatban az alkalmat keresik a párom az intimitásra, ha egészségesek lelkileg és testileg. Szerintem mond meg neki, hogy érdektelen és majd valaki visszahozza az étvágyad (ideig vagy óráig).
2022. ápr. 1. 21:24
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Azért én nem lennék a párod, ha itt keresel megoldást. Szegény párod akar, Te meg hálából le oltod.
2022. ápr. 1. 21:36
 14/33 anonim ***** válasza:
80%

Annyi a normális, amennyit az ember kíván.

Az nem normális, ha a felek nem tudják össze csiszolni az igényeiket.

Szerintem ott kezdődik a probléma, ha nincs meg a még két hetente egy alkalom sem.

A napival nincs probléma, ha bírja mindkét fél. Bár szerintem nekem már gépiessé válna mint élvezetessé. A napi menetrendszerű szex.

2022. ápr. 1. 21:37
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb baj, hogy a szexnek nem önmagunk kielégítéséről kellene szólnia, hanem a kölcsönös örömszerzésről, márpedig ha ti egyébként rendszeresen együtt vagytok, akkor nincs miért veszekednie, ha éppen ma nincs kedved, de holnap, meg azután is tudja, hogy lesz. Egyáltalán nem arról van szó, hogy keresni kell az alkalmakat, és csak sátoros ünnepeken vagytok együtt.
2022. ápr. 1. 21:46
 16/33 anonim ***** válasza:
33%

Fuh, együttérzek. Én férjem hasonló. Mondjuk neki elég heti 2-3x, és nekem is (10 éve együtt, 2 gyerek). A gond akkor van, mikor ő szeretne, én meg épp zombi vagyok. A kicsi még nincs két éves, sok a teendő vele, dolgozom is itthonról+háztartás. Vannak esték, mikor örülök, hogy van két fülem és nem vagyok szatyor.

Ilyenkor ha félálomban vagyok, ő pedig kezdeményez, "nem lehet" nemet mondani. Nyilván lehetne, de akkor napokig csendes háztartás van meg megy a "van valakid, tudom, hogy van valami" vagy a"nem kívánsz már"stb. Így 100ból 99x erőt veszek magamon és megy a menet, igaz, evés közben meg is jön az étvágy azért, nem azt mondom, hogy szenvedek közben, alapvetően jó a szex vele, nem az a baj, de amikor az ember annyira álmos, hogy becsukja a szemét és már álmodik is, majd elkezdik piszkálni és tudatosul benne, hogy fel kell ébredni és rá kell ülni a... na az azért sokszor kiakasztó, főleg ha beteg is vagyok épp vagy valami és tényleg alig bírok létezni is.

Nem tudom, mit lehet ezzel kezdeni úgy, hogy ne legyen veszekedés.

2022. ápr. 1. 21:57
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

16

Most azért egy kicsit magamban elsírtam meg elhánytam magam... Ez nagyon gáz a férjed részéről.

Mellesleg nekem 5 komoly kapcsolatom volt és abból kettőben a pasi nem akarta vagy alig akarta a szexet.

2022. ápr. 1. 22:09
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az a gond, hogy nem egyezik a biológiátok. Azt viszont nem gondolom, hogy valakinek is nélkülöznie kell egy másik miatt. Lehetőség van bőven, ha nincs kedved (kezed, szád…). Szóval ha nincs is kedved, attól függetlenül meg lehet oldani. Ha az sem megy, akkor rá kell hagyni, mert lehet viszonozza az elutasítást, de akkor már baj van.
2022. ápr. 1. 22:12
 19/33 anonim ***** válasza:
92%
Na ezt soha nem értettem. Ha nincs kedvem szexelni, akkor kézzel-szájjal elégítsem ki a partnerem? Akkor már sokkal könnyebb széttenni a lábam. Ezek mind szexuális tevékenységek. Ha nincs kedvem, akkor en bloc nincs kedvem.
2022. ápr. 1. 22:18
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

19#

Kedv kell a párodhoz?! 😝

2022. ápr. 1. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!