Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heti hány alkalom intim együttlét a normális egy évek óta tartó kapcsolatban és mennyire normális ha a párom folyton ezért veszekszik?
Az, hogy 30 évesen normális a napi egyre igény, nem is kérdés.
A probléma a "nekem igényem van erre" hiszti. Mert a másik félnek meg nyilván a pihenésre, regenerálódásra lenne igénye. Akkor most melyikük igénye az előbbre való?
(Mellesleg a pihenés létszükséglet, a szex nem.)
Annyi a normális, amennyit az ember kíván.
Az nem normális, ha a felek nem tudják össze csiszolni az igényeiket.
Szerintem ott kezdődik a probléma, ha nincs meg a még két hetente egy alkalom sem.
A napival nincs probléma, ha bírja mindkét fél. Bár szerintem nekem már gépiessé válna mint élvezetessé. A napi menetrendszerű szex.
Fuh, együttérzek. Én férjem hasonló. Mondjuk neki elég heti 2-3x, és nekem is (10 éve együtt, 2 gyerek). A gond akkor van, mikor ő szeretne, én meg épp zombi vagyok. A kicsi még nincs két éves, sok a teendő vele, dolgozom is itthonról+háztartás. Vannak esték, mikor örülök, hogy van két fülem és nem vagyok szatyor.
Ilyenkor ha félálomban vagyok, ő pedig kezdeményez, "nem lehet" nemet mondani. Nyilván lehetne, de akkor napokig csendes háztartás van meg megy a "van valakid, tudom, hogy van valami" vagy a"nem kívánsz már"stb. Így 100ból 99x erőt veszek magamon és megy a menet, igaz, evés közben meg is jön az étvágy azért, nem azt mondom, hogy szenvedek közben, alapvetően jó a szex vele, nem az a baj, de amikor az ember annyira álmos, hogy becsukja a szemét és már álmodik is, majd elkezdik piszkálni és tudatosul benne, hogy fel kell ébredni és rá kell ülni a... na az azért sokszor kiakasztó, főleg ha beteg is vagyok épp vagy valami és tényleg alig bírok létezni is.
Nem tudom, mit lehet ezzel kezdeni úgy, hogy ne legyen veszekedés.
16
Most azért egy kicsit magamban elsírtam meg elhánytam magam... Ez nagyon gáz a férjed részéről.
Mellesleg nekem 5 komoly kapcsolatom volt és abból kettőben a pasi nem akarta vagy alig akarta a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!