Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne izguljak fel ennyire?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel hónapok óta találkozgatunk és készen állunk arra, hogy "magasabb szintre lépjünk". A problémám az lenne, hogy csókolózás és simogatás közben már annyira felizgulok, hogy kb tocsogok a nedvességtől. Az előző kapcsolataimban sosem tudtam ennyire benedvesedni, ezért félek vele lefeküdni, félek hogy nem fogja így élvezni velem az együttlétet, hogy nem fog belőlem semmitsem érezni. Tapasztalatokat és tanácsokat szeretnék. Teljesen magam alatt vagyok már emiatt. Kérem csak jószándékú, segítőkész emberek írjanak. Komolytalanok és vicces kedvükben lévő emberkék hanyagoljanak. Előre is köszönöm.2021. aug. 25. 14:51
1/11 anonim válasza:
Ha a fiúval oda juttok, akkor nem fogja ez elriasztani, hogy nedves vagy. Sőt! Örülni fog, hogy ennyire kívánod!
Ez a nagy nedvesség meg azért van most, mert annyira kívánod, hogy alíg várod, hogy végre kielégítsen, ami természetes! Nem kell ezért aggódni!
2/11 anonim válasza:
Hüvelyöblités szex elott, meg kúpok. Egy rakat megoldas van.
4/11 anonim válasza:
Én inkább örülnék neki, hogy érzem mennyire rám vagy izgulva.
5/11 anonim válasza:
Nem csinálhatsz semmit ellene, max megutálhatod... Nem fog hátrányt jelenteni az izgalmi állapot.
6/11 anonim válasza:
csak én nem értem a problémát? Nem az a jó, ha minél nedvesebb a nő?
7/11 anonim válasza:
Ezt honnan veszed, hogy emiatt nem elvezne? Hulyeseg
8/11 anonim válasza:
Nagyon szép példája annak, hogy a nők ott is problémát teremtenek, ahol nincsen semmi probléma.
9/11 anonim válasza:
Az hogy nedves leszel a pasitol, az kb annyira ciki mint hogy neki fel áll rád a farka.
😋
Inkább örülj hogy működik köztetek a kémia.
10/11 anonim válasza:
Nem ez az első ilyen kérdés, pont ezért nem vágom, hogy ki mondja a nőknek, hogy ez baj? Mert egyébként k*rvára nem az, sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!