Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heti hány alkalom intim együttlét a normális egy évek óta tartó kapcsolatban és mennyire normális ha a párom folyton ezért veszekszik?
Figyelt kérdés
Heti 3 alkalommal van köztünk intim együttlét minimum, de van hogy többször. Ha 2-3 napig nincs semmi mert nekem nincs hozzá kedvem, fáradt vagyok, beteg vagyok, egy hosszú nap után egyszerűen csak bealszom, vagy komolyabb betegség nélkül csak nem érzem jól magam akkor párom elkezed velem veszekedni, hogy neki ez igénye. Nem lehet neki nemet mondani, mindenből ezt hozza ki, ha valamiért elmarad veszekedés van. Szerintetek ez mennyire normális? Ui. 30-as éveinkben vagyunk mindketten, 4 éve vagyunk együtt.2022. ápr. 1. 19:31
21/33 anonim válasza:
18-as Ha a partnernek nincs kedve, azt nem neki kell megoldani. Arra ott van a saját keze az illetőnek.
22/33 anonim válasza:
21#
Maszturbáljon az ember párkapcsolatban? 🤪
23/33 anonim válasza:
24/33 anonim válasza:
22-es Nem muszáj! Csináljon úgy mintha kívánná, és élvezné egy férfi, ja, hogy az nem így megy..
25/33 anonim válasza:
Nem tudtam róla, hogy a recskának 95 óta ünnepe van, de szeretnék egy megtöltött teret látni, hallani mikor keményen megy az ünneplés🤣.
26/33 anonim válasza:
Az exférjem is ilyen volt, duzzogott-morgott ha nem volt szex (merthogy ő minden nap akarta volna). A végén már kötelezően csináltuk, hogy legyen szex, mert az muszáj, "mert csak... ". A házasságunk végére állandó pánikrohamaim voltak éjszakánként, amik szerencsére megszűntek, amint vége lett, és felfogta az agyam, hogy többet nem kötelező szexelni vele. Vigyázz, te ne juss el idáig, hogy mentális problémáid legyenek a kényszer miatt...
27/33 anonim válasza:
Számomra ez azért döbbenet, hogy a 21. században nem evidencia férfiak és nők számára, hogy a szexnek csak akkor van létjogosultsága, ha mindkét fél kívánja.
29/33 anonim válasza:
Nalunk havi 1-2 alkalom.
24/n 6eve kapcsolatban.
Nem kivanom amugy semennyire. Még az elején többszöri alkalom volt. Vagy csak,szerintem azért,mert a hormonok jobban tomboltak.
Nekem nem az az élet, hogy folyamatosan szexeljek. Nem vágyom rá. Lehet velem van a gond. De a hétköznapok szerencsére lefoglalnak. Van,aki unalomból is csak szexel. Én inkább ezt kihagyom. Attól fuggetlenul szeretem a páromat.
Bar. Lehet valtozna a helyzet kicsit, ha tobbet foglalkozna/torodne velem, es a lelkemmel.
30/33 anonim válasza:
Nálunk ez a gyakoriság a havonta egy, és a napi 2 között változik. Mindkét véglet normális, nem szoktunk veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!