Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen körülmények között, és milyen szinten normális és okés, ha egy párkapcsolatban vagy házasságban a férfi anyagilag támogatja a nőt?
Nem értem a kérdésed.
Egy normális házasságban a felek támogatják egymást mindenben, tehát anyagilag is. Már nem olyan világot élünk szerencsére ahol a férfi a kenyérkereső a nő pedig a gyereknevelő és az otthoni cseléd.
Nálunk van párszor egy hónapban qrvás nap.
Ilyenkor fic lovéért az asszonytól szolgáltatásokat vásárolok.
Legdrágább a full komplett,gumi nélkül.
Sztem nincs ennek akkora jelentősége, én jól állok anyagilag, mert gazdag családba születtem bele, engem ezek a dolgok annyira nem érdekelnek.
Nemtom, mit értesz támogatás alatt, volt olyan barátnőm, akinek kifizettem a repjegyét meg ilyesmiket, hogy tudjon utazni velem egzotikus helyekre, meg volt olyan, hogy tanfolyamra akart járni és azt kifizettem stb., de ezek nem nagy dolgok. Volt olyan barátnőm is,akinek semmit se fizettem, mert neki is volt elég pénze. Anyagiakon sose problémáztam még senkivel, mivel engem nem is nagyon érdekel a pénz, ha az aktuális páromnak éppen nincsen elég és ezzel ki tudom segíteni,akkor megteszem, de úgy magamtól nem jut eszembe, h csak úgy támogassam anyagilag, ha amúgy is boldogul.
Nálunk például akkor volt ilyen, mikor elmentem egyetemre. Alapvetően volt tartalékom, megoldottam volna a párom nélkül is, de átvállalta a kaját és a rezsit teljesen.
Én is megtenném érte fordítva, ha tanulni szeretne. Azt mindig támogatom.
A betegség is egy olyan ok, amiben nem vagyok hajlandó alkudozni. Ha az kell, hogy kipihenje azt a 2 hónapot, akkor az kell. Ha az kell, hogy magánban fizessem a műtéteket, akkor mindent megteszek, hogy tudjam ezt állni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!