Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális e? Hogy viselitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális e? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Kiakadok azon ha elmegy este haverozni, kocsmazni... már attól is rosszul vagyok ha el kezd inni...

Este 9 után kitalálja hogy ő unatkozik elmegy kocsmába. Nem mondja mikor jön,nem tudok semmit,nem beszélünk közbe. Idegesít az is hogy elment,és az is hogy nem tudom mikor ér haza meg mennyire részegen.

Én meg aludjak mert dolgozok másnap. De nem is tudok aludni,csak mérgel minden.

Volt hogy elment ,nem tudom mikor ért haza mert én is elmentem ,csak én tettem egy nagyon nagy kört kocsival, és még meg se kérdezte hol voltam mizu velem ,volt hogy át mentem anyamekhoz aludni idegembe és akkor se kérdezett semmit. Érzelmileg már ki vagyok ... Egyre kevésbé szeretem ,inkább már sajnálom hogy szenvedek én is ,meg ő is mert én ezek a napok után mindig "hisztizek " . Mert nem érti nekem ez miért rossz.

Én nem akarok így élni, ilyen kapcsolatba ahol csak lelép inni ,már olyanba se aki iszik sűrűn, nyugodt kapcsolatot akarok ,olyat ahol jobban számítok.... szerintetek én reagálok túl?

Tok normális ha unatkozik és elmegy inni,nem ?

Mit csináljak? Én is menjek sűrűn éjszaka?

Én általában itthon vagyok , vagy dolgozok.... Nem értem magam se ...hogy ezt el kéne fogadnom és én nem vagyok normális vagy a helyzet nem az

2022. ápr. 15. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Nem egymásnak valóak vagytok, ez nyilvánvaló. Te nem hagysz neki teret, ő meg lehet emiatt még menekül is.
2022. ápr. 15. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad, nem akarsz ilyen kapcsolatot, akkor változtass. Legközelebb csomagold az összes cuccodat, és ne nézz vissza.
2022. ápr. 15. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen, hogy unatkozik, és elmegy a haverokkal. De néha-néha téged is el kellene vigyen, ha hiányoznál neki, ezt tenné. Vagy fehívna közben. Jelezné valamivel, hogy fontos vagy neki. Nem ez történik itt. Vond le a következtetést.
2022. ápr. 16. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!