Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női vezetőként, ha a párotok a munkahelyén elkövetne egy hibát minden igyekezete ellenére, akkor a menedzsere mellé állnátok, és szeretnétek, hogy kirúgja vagy rossz értékelést adjon neki, vagy a párotokat támogatnátok?
Volt idoszak mikor a paron volt rangban alattam.
En spec kulon tudom valasztani a melot a maganelettol.
Ergo ha olyan hibat vetett volna ami kirugassal jar akkor termeszetesen kirugjak. Nem keverhetem bele az erzeseim. Ettoleg sajnalnam es segitenek neki uj melot talani.
Masik h ha hibazik ilyen mertekben akkor tisztaban kell lennie a vegeredmennyel!
Nem nagy hibára gondolok, de ettől még hiba. Például túlhajszoltság miatt vétett egy hibát egy riportban.
Mivel te is menedzser vagy egy másik munkahelyen, esetleg beleképzelhetnéd magad az ő felettese helyébe, és nyomást helyezhetnél rá te is, hogy dolgozzon jobban és dolgozzon még többet.
Miért helyeznék rá plusz nyomást, ha eleve túlhajszolt? Milyen ember tesz ilyet a párjával? Eleve milyen ember döngöli még a földbe a párját, ha az amúgy is ideges, mert tudja, hogy bajba kerülhet?
Ha megkérdezné én mit tennék a főnöke helyében, akkor korrekt választ adnék. Egyébként meg természetesen őt támogatnám, nyugtatnám, vigasztalnám, attól függően, melyikre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!