Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legfàjdalmasabb szakìtàsod utàn meddig voltàl szingli? Nem talàltàl megfelelő embert vagy nem akartàl senkit?
Szakítás után fél év, de mire szakítottunk addigra hetek óta éreztük hogy ennek vége lesz, szóval tulajdonképpen már előbb elkezdhettem feldolgozni valamilyen szinten.
Nem igazán akartam senkit.
2evig
Csak egyedul akartam lenni es rendbe jonni/gyogyulni, nem voltam olyan allapotban h kapcsolaton gondolkozzak.
Öt éve vagyok szingli,és remélem,már nem tart sokáig.
Azt utolsó két és fél évem nagyon rossz, a magány borzasztó...
Nem tudom, mert nagyon régen volt. De évek voltak tuti. Nem értettem, hogy mi történt, fogalmam sem volt, hogy miért akadtam ki ennyire és miért fájdalmas valakinek az elvesztése, akire annyira nem is vágytam. Ő rúgott ki. Nem gondoltam, hogy vele fogom leélni az életemet, de sokáig nagyon hiányzott. Nem találtam helyem, nem volt semmi örömem semmiben, aztán szépen összeállt az új világ, nagyon, de nagyon lassan, sok segítséggel (amik nem is direkt segítségek voltak) tovább haladtam.
Többet ilyen nem fordult elő, bár jópár alkalommal volt értetlenség részemről, de nem voltak nagyon megrázóak. A következőknél volt olyan, akivel hosszabb távon terveztem, de ő nem akarta. Utoljára kb 1 éve volt, de ez már szinte semmi volt, pedig fogytam néhány kilót. Be kell látni, ha nem kellessz, akkor nem szabad erőlködni.
Azóta is szingli vagyok. Lassan 8 éve. Nem kerestem senkit sem, és már nem is fogok. Rájöttem, hogy ettől jobb nincs.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!