Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ebben a rovatban van olyan aki nyíltan felvallalja hogy színgli?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 10:33
4/9 anonim válasza:
Én nyíltan vállalom, és azt is, hogy ez így is marad.
5/9 anonim válasza:
Most egyesével ráirogatsz mindenkire? Elég szánalom.
6/9 anonim válasza:
"Miért kéne tagadni?" Szingli vagy=jelenleg nincs f@sz a punc!dban>>> szóval biztosan nagyon örülnél ha lenne>>>bemutatkozó dickpic áradat indul.
8/9 anonim válasza:
Haha igaz. Én írtam a miért kéne tagadni hozzászólást és sejtettem hogy esetleg ismerkedési szándék lehet a dologban a kérdező részéről. Na viszont:
1. Még nem kaptam privátot, így dickpicet sem. Lehet később jön…
2. Attól hogy szingli vagyok miért lenne magányos az én punc!m? 🤷♀️
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!