Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan férfiak, akik mindenért a nőket okolják? Ezt felvállalják a való életben is?
Na kezdődik a komment fight. :D
*popcorn and cola*
Igen,léteznek.
Nekem a tapasztalatom az,hogy sajnos a férfiak nagy része annyira egoista,hogy képtelen egy pillanatba is belegondolni más szemszögébe vagy tekintettel lenni másra.
Képes az összes nőt elviselhetetlennek gondolni és évek alatt nem jön rá,hogy ha senkivel nem tud kijönni talán benne van a hiba.
Ez a véleményem.
Csak olyanok vannak, akik a nők szerint mindenért a nőket okolják. Mert magukban nem hajlandóak észrevenni a hibát, és ezért azt mondják, hogy a férfi hibáztatja őket, ok nélkül.
De annyi férfigyűlölő nőt, mint amennyi itt van még sehol nem "láttam".
Érdekes,én több férfival is kitudok jönni,nem eggyel volt,hogy hónapokig nem is veszekedtünk.És igenis elgondolkozok mindig a kritikákon.
Biztos velem van a baj.
#8 Nem az volt a kérdés, hogy az összes férfi a nőket okolja-e mindenért, hanem az, hogy LÉTEZNEK-e ilyenek..Van ám különbség...
Amúgy igen, összehozott már a sors ilyennel. Az interneten mondjuk gyakoribbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!