Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megjön a lányoknak tényleg "kibírhatatlanok"? Mindenért nyűgösek stb? Meddig tart átlagosan? A nap 24 órájában ilyenek a ciklus alatt, vagy azért nem mindig?
Nagyon változó. Semmiben nem lehet általánosítani, ebben sem :)
Nekem például mindig jobb kedvem van, amikor menstruálok.
Ha fáj a hasa, vagy a feje, vagy esetleg a melle, nekem pl. szokott előtte, akkor érthető, hogy ingerültebb, de emiatt nem kell ráragasztani a "bolond" címkét. Lehet pl. segíteni is! Elmenni sportolni valahova ketten, venni neki egy kis édességet (én 74% kakaótartalmú csokit szoktam falni ilyenkor), melegvizes palackot tenni a fájó pocijára, vagy amit éppen igényel.
A szexről meg csak annyit, hogy ilyenkor az alfele vérbő, megnő ott a vérkeringés, szóval iszonyatos jókat lehet élvezni ilyenkor! Tipp: Elküldeni zuhanyozni, utána rögtön tampont fel, és mehet a nyali-fali. Tuti meg fogja hálálni! És azt is, hogy nem kezelted hárpiként, hanem próbáltál neki segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!