Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megjön a lányoknak tényleg "kibírhatatlanok"? Mindenért nyűgösek stb? Meddig tart átlagosan? A nap 24 órájában ilyenek a ciklus alatt, vagy azért nem mindig?
Nekem már egy héttel előtte fáj a mellem, 2-3 nappal előtte hisztisebb vagyok, első két nap meg akarok halni, a maradék időben meg csak szimplán szenvedek, mert a komfortérzetem a 0-val egyenlő. Emellett eléggé kívánom is a szexet, de nem lehet. 1 hétig tart átlagosan.
Nem lehet általánosítani, anyámnak pl. két napig tart, ő nem is hisztis, szóval ahány nő, annyi érzés.
Nekem mindig a menstruációt megelôzô két napban szokott görcsölni a hasam. Egyáltalán nem vagyok hisztis, sokkal jobban érzem magam ilyenkor meg a szexet is jobban kívánom.
Mindig egy hètig tart.
19/L
Én jól kikaptam, iszonyatos fájdalommal, rosszúlléttel jár az első nap hatalmas a vérveszteség (falfehér vagyok kimerült és remegek). Van hogy enni se bírok az émelygéstől aludni meg mission impossible ilyenkor. Szóval az állandó fájdalom kialvatlansággal is párosul. Én el szoktam vonulni a világ elől mert ha ilyenkor felhúznak akkor kő kövön nem marad (pech hogy a munkában ezt nem tehetem meg). Gyógyszer, görcsoldó hacsak nem lórugányi fájdalomcsillapító nem segít.
Én aktívan élek törtem már csontot nem egyszer kűzdősportolok is de inkább 2 KO mint az első nap ilyenkor. Szóval igen, kicsit morci vagyok amikor úgy fáj hogy az ájulás szélén állok erre valaki hisztisnek titulál.
Én csak nem bírom a huza vonát mindenre vigyázni kell gyűlölöm.
6-7 nap szenvedés.
De am ugyanolyan vagyok mint am :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!