Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ciklus végén lefekszek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ciklus végén lefekszek a barátommal. és késik a menzeszem számítsak arra hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat pls! :s
2013. júl. 18. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Védekeztetek?
2013. júl. 18. 22:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem.. de nem történt semmi, vagyis nem bennem ment el..
2013. júl. 18. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Értem, akkor a szokásos...

[link]

Igen, lehetsz terhes, persze kisebb eséllyel, mintha beléd ment volna. Az előváladék is tartalmaz spermiumokat, és ezt a barátod nem érzi, (tehát nem tudja "időben" megszakítani a dolgot) sőt, folyamatosan termeli már az előjáték során. A pearl-index szerint (100 nő alkalmazta ezt a "védekezési" módszert egy éven át) 100 nőből 40 esik teherbe ezzel a módszerrel.

2013. júl. 18. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Jaj! Ne építs a ciklusodra. A naptár módszer nem így működik... Komoly önismeretet,és odafigyelést igányel és még úgy sem túl biztonságos... Az előváladék is tartalmazhat spermát, attól, hogy nem benned megy el, simán terhes lehetsz.
2013. júl. 18. 22:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Minél többet késik a menszeszed, annál kevésbé voltatok a ciklus végén az aktus napján...

Peteérés valószínűsíthető ideje: menstruáció első napjától VISSZAFELÉ számolva 2 hét.

Szóval érted?

Pont emiatt, azaz a kiszámíthatatlan hosszabb ciklusok miatt nem biztonságos még a ciklus (valószínűsíthető) vége sem.

Persze, lehetsz. Bárhogy is "nem történt semmi", évente 100 nőből kb. 40 esik teherbe ilyen "semmitől" (az előváladék is tartalmazhat elegendő spermiumot...).

2 hét kell a teszthez.

2013. júl. 18. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:

mennyire a ciklus végén, mielőtt megjönne, előtte pát nappal?

akkor már nem vagy fogamzóképes, hiszem a ciklus végén a petesejt elhal, ez jön ki belőled a vérrel,

nézd meg a neten, szóval tanulj!! N

2013. júl. 18. 22:14
 7/13 A kérdező kommentje:
mielőtt megjönne előtte 3-4 nappal.
2013. júl. 18. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:

6-os!

Előbb TE tanulj!

Ha ma védekezés nélkül szexelek úgy, hogy a menstruációmat 3-4 nap múlva (kb. hétfőre várom),

de hétfőn mégse jön meg,

sőt még augusztus elsején is csak "várom",

akkor utólag nézve, a ciklus végén szexeltem?

UGYE, hogy nem? Pedig akkor azt gondoltam. És azt, hogy emiatt nem gond.

2013. júl. 18. 22:22
 9/13 A kérdező kommentje:
vagyis ugy értem hogy 16. kellet volna megjönnie.. de pl 14.én lefeküdtünk.. és most 2 napot késett (:
2013. júl. 18. 22:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Értem, de lényegtelen.

A lényeg az, hogy ha nem lehet atomórát igazítani a ciklusodhoz (=nem napra pontosan jön meg minden hónapban), akkor nem lehetsz biztos teljes egészében, hogy a ciklus legvégén, azaz a terméketlenebb szakaszban jársz.

Csak akkor tudod meg biztosan, ha végre megjön.

Ha pedig nem jön meg, akkor a hajadra kenheted a számításodat arról, hogy aznap a ciklus végén jártál...

Ha baj lenne egy gyerek, ne rizikózz!

(ugyanakkor természetesen továbbra se fix, hogy most terhes vagy)

2013. júl. 18. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!