Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés közben páromon kiszakadt az óvszer. Lehetek terhes?
Azonnal észrevettük és kicseréltük, szóval nem élvezett el bennem óvszer nélkül. A ciklusom 8. napján történt mindez.
23/L
nem a srác nyomi, hanem az óvszer, nálunk is volt egy ilyen, 500 óvszerből 1 volt ilyen.
Vegyél be 72 órásat, biztos ami biztos!
Persze vegyél be több ezerért 72 órásat mint a sok majom aki úgy eszi mint a cukrot.
Teljesen felesleges.
Érdekes,hogy nekem 12 éven keresztül még sosem szakadt ki a gumi,de itt minden nap kiszakad valakinek.
Lehetsz terhes, csak nagyon kicsi az esély, ahogy leírtad.
Valószínűleg ebből nem lesz itt gyerek.
Elvileg ha cseréltetek, és már a akkor élvezett el, amikor a megfelelő gumi volt rajta, akkor nem lehet gond, de persze elhiszem, hogy kétségeid vannak és bizonytalan vagy. Az esemény utáni tablettát szokták ilyenkor felíratni, biztos, ami biztos, viszont elég nagy hormonbomba ez a szervezetednek és lehet hogy feleslegesen. Nézz szét ezen az oldalon, mert nagyon jó és hiteles infóik vannak a témával kapcsolatban:
Tudom mingyen gyakorolgató leendö szülönek ajánlani:
-------
Nekem az elsö kiadás van meg, 1977-böl. Igaz akkor ez a könyv 28,50 Ft-ba került...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!