Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap együtt voltam a párommal és kiszakadt a gumi. Ma mennék esemény utáni tablettáért, de már barnázgatok, elvileg holnap megjön. Szerintetek menjek a tablettáért? Nagyon nem szeretnénk babát, a kisfiúnk most múlt még csak egy éves.

2012. szept. 15. 12:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
menj el mindenképpen a tablettáért, ki tudja, h tényleg megjön e holnapra, legfeljebb vársz vele, és ha nem jön meg holnap, akkor beveszed
2012. szept. 15. 12:55
 2/21 anonim ***** válasza:

Istenem! Milyen idióta emberek vannak ezen a világon.

Egy normális választ nem lehet adni soha.

Az ilyen undorító emberek egy szót sem érdemelnek meg. Azt felejti el mindenki, hogy ezekkel a beszólogatásokkal és idétlen szövegekkel csak saját magát minősíti. De az ilyeneken lehet a legnagyobbakat nevetni.

A kérdezőnek: Szerintem nem vagy terhes.

2012. szept. 15. 12:55
 3/21 anonim ***** válasza:
32%
találjatok már ki valami más szót a barnázgatás helyett!plssssssss
2012. szept. 15. 12:57
 4/21 A kérdező kommentje:

Kedves Ibá!

Nem hiszem, hogy jogod lenne ilyen lekezelően válaszolni attól, hogy ilyen túliskolázott vagy. Persze, hogy idegeskedek, mivel egy olyan faluban élek, ahol a tömegközlekedés elsőosztályú! Hétvégén csak délután ötkör megy busz. A legközelebbi orvos innen 25 km! Gyalog meg azért kicsit hosszú lenne. Nem mindenki nagyvárosban él!

Ez a fórum meg azért van, hogy mások véleményét is meghallgassam, viszont nem jelenti, hogy a lekezelő válaszokat várom. Egy kérdésemből még nem tudod, hogy milyen vagyok! És remélem a te gyerekednek meg semmilyen neve nem lesz, te inkább ne szaporodj! Lehetnek még neked is problémáid, remélem majd senki nem segít! Annyi jót kívánok neked, amennyit te nekem!

2012. szept. 15. 12:57
 5/21 A kérdező kommentje:

12:57-es

Már jelentkeznek az előjelei annak, hogy meg fog jönni. Mielőtt menstruálni szoktam, előtte 1-2 nappal már szokott lenni véres váladékom, de gondolom, nem csak én vagyok így ezzel.

2012. szept. 15. 13:00
 6/21 anonim válasza:
Szia! A biztonság kedvéért felirathatod, de szerintem kevés az esély, hogy terhes lennél. Nem lehet teljesen kizárni, de így 2 nappal előtte kevésbé esélyes. Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!
2012. szept. 15. 13:00
 7/21 A kérdező kommentje:
És ha lehet olyan írjon, aki normálisan tud válaszolni, mert már unalmas, hogy bizonyos felsőbbrendű lények rajtam töltik a mérgüket. Ne pazaroljátok rám az időtöket. Köszönöm.
2012. szept. 15. 13:08
 8/21 anonim ***** válasza:
12%
Minő fennkölt kérdés, a válaszom az, hogy ne kontárkodj bele a szexuális témába, nem neked való te brutális orrgazda.
2012. szept. 15. 13:17
 9/21 A kérdező kommentje:
Ibá, ez neked szólt! Mindegy lenne, ha leírnád egyszerre inkább. Nem kellene ide-oda lépegetni! Biztos le tudod írni egy szövegben.
2012. szept. 15. 13:18
 10/21 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként nagyon sok hasonló kérdés van, írogass inkább azoknak is.
2012. szept. 15. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!