Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Istenem! Milyen idióta emberek vannak ezen a világon.
Egy normális választ nem lehet adni soha.
Az ilyen undorító emberek egy szót sem érdemelnek meg. Azt felejti el mindenki, hogy ezekkel a beszólogatásokkal és idétlen szövegekkel csak saját magát minősíti. De az ilyeneken lehet a legnagyobbakat nevetni.
A kérdezőnek: Szerintem nem vagy terhes.
Kedves Ibá!
Nem hiszem, hogy jogod lenne ilyen lekezelően válaszolni attól, hogy ilyen túliskolázott vagy. Persze, hogy idegeskedek, mivel egy olyan faluban élek, ahol a tömegközlekedés elsőosztályú! Hétvégén csak délután ötkör megy busz. A legközelebbi orvos innen 25 km! Gyalog meg azért kicsit hosszú lenne. Nem mindenki nagyvárosban él!
Ez a fórum meg azért van, hogy mások véleményét is meghallgassam, viszont nem jelenti, hogy a lekezelő válaszokat várom. Egy kérdésemből még nem tudod, hogy milyen vagyok! És remélem a te gyerekednek meg semmilyen neve nem lesz, te inkább ne szaporodj! Lehetnek még neked is problémáid, remélem majd senki nem segít! Annyi jót kívánok neked, amennyit te nekem!
12:57-es
Már jelentkeznek az előjelei annak, hogy meg fog jönni. Mielőtt menstruálni szoktam, előtte 1-2 nappal már szokott lenni véres váladékom, de gondolom, nem csak én vagyok így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!