Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Késik a ciklus, egy gyógyszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késik a ciklus, egy gyógyszert vettem be, kellene aggódnom, h terhes leszek?

Figyelt kérdés
Késik a menstruácóm , félek h terhes leszek , de viszont , pénteken bevettem az első fogamzásgátlót , de azóta nem , mert nincs meg a ciklusom , van okom félni ?
2010. aug. 3. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem leszel. Már az vagy...

Grat a babához:)

2010. aug. 3. 18:50
 2/10 A kérdező kommentje:
és ha csak pár napot késik ( általában mindig késik )
2010. aug. 3. 18:53
 3/10 A kérdező kommentje:
jah , és fehér folyásom van .? ! szval igy is van okom félni ?
2010. aug. 3. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:

"pénteken bevettem az első fogamzásgátlót , de azóta nem , mert nincs meg a ciklusom , van okom félni ?"

Elszúrtad:S ha megjön a ciklus ha nem, a fogamzásgátlót folytatni kell....21 napig kell mindennap egy szemet bevenni és utána 7nap szünet és a 8.napon kell elkezdeni a következő levelet...

Szóval most te abbahagytad a fogamzásgátlót ezzel így védtelen leszel...

2010. aug. 3. 19:36
 5/10 A kérdező kommentje:
de viszont ugy kezdtem el szedni h nem volt ciklusom , és egy hete nem éltem nemi életet !
2010. aug. 3. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor miért vetted be pénteken?:D
2010. aug. 3. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Te normális vagy? Minek akarod szedni, ha azt sem tudod hogyan kell?

Minek vettd be egyáltalán az elsőt, ha nem volt mezeszed? Miért nem szedted tovább?

Ez nem cukorka!!!!

Inkább menjél el az orvoshoz, és mondjad meg neki szépen, hogy baromságot csináltál.

2010. aug. 3. 23:27
 8/10 A kérdező kommentje:
bocs , de orvosi javaslatra vettem be ..
2010. aug. 4. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
De akkor meg gondolom azt is elmondta, hogyan kellene szedni. Nagyon erősen kétlem, hogy azt mondta, hogy egy darabot szedjél be, és utána ne szedd..
2010. aug. 4. 13:42
 10/10 A kérdező kommentje:
ha mindenki engem tart hülyének , akkor miért lett nekem igazam , hogy nincs okom félni .. ! és bocs , de kvára jól szedem a gyógyszert . !
2010. aug. 16. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!