A ciklusom 35 napján vagyok, és még mindig nem jött meg. Ha a doki ír valami gyógyszert amitől majd megjön, utána visszaáll a ciklus normális időre? Tesztem neg. Lett.
szia nem sajnos , énis kaptam norculutot mert nem akart megjönni !!! kövi honapban 28 napos lett a ciklusom , aztán megint 30 , 32 , stb....
sajnos :(((
Ne idegeskedj, voltak már "csodák". Amikor én abbahagytam a fogamzásgátlót, egyáltalán nem akart megjönni. 3-szor hozta meg majdnem 1 év alatt norcoluttal a doki, közben már felírt clostylbegitet is, ami peteérés serkentő stb. Mivel a kettőtől sem jött meg ismét, hormonvizsgálatra küldött. Kiderült, magas a prolaktinom, ezért felírt rá gyógyszert. Szedtem úgy 4 hónapig, hogy a hőgörbém szerint volt peteérésem, a peteérés teszt szerint nem volt, és nem is estem teherbe. Gondoltam egyet, és abbahagytam a clostit, ami állítólag ezt segíti, de a prolaktinra folyamatosan, naponta szedtem tovább. Abban a hónapban babás lettem. Persze ezzel nem azt mondom, szegd meg, amit az orvos mond, de néha történnek a szervezetben furcsa dolgok. Nekem például a megérzésem és az állandó "hőkövetésem" segített.
Sok sikert Neked is.
Egy 19 hetes babás
Ja, és elfelejtettem, soha nem volt 30 napnál rövidebb ciklusom, beállt 32-33 napra, és látod, így is sikerült teherbe esnem. Mindenki másképp működik....
utolsó voltam
Köszi a bíztatásokat, néha már kezdek nagyon elkeseredni. Amíg nem szedtem a fogit 31-32 nap volt, amióta abbahagytam össze vissza van, illetve most nincs...remélem minden rendben
Nektek sok boldogságot! Remélem nálam is hamarosan kopogtat a gyólya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!