Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne esélyem ha szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem ha szingli lenne? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Van egy férfi akit néhány éve ismerek, a testvéremnek egy jóbarátja, innen az ismeretség, emiatt szoktunk néha összefutni. Igazából már évekkel ezelőtt is tetszett mint férfi, de eleinte még semmi komoly nem volt. Aztán ahogy szépen lassan egyre jobban megismertük egymást (a találkozásaink teljesen véletlen alakultak mindig) én beleszerettem, de úgy, mint még soha senkibe. Időközben kiderült, hogy párja van (akkor még friss volt a dolog). Ez eléggé padlóra küldött, de tudatosítottam, elfogadtam, nem vagyok az a típusú nő aki ráhajt más párjára.

Viszont ettől függetlenül továbbra is előfordult, hogy találkoztunk. Ha pl.: szülőknél volt valami nagyobb kerti munka és kellett segíteni, akkor én is mentem, tesóm is és ő is eljött következésképp volt, hogy így pl egész napokat együtt töltöttünk miközben dolgoztunk. Beszélgettünk, komoly témákról is és hülyéskedtünk is.

Már régóta éreztem, hogy megvan köztünk a kémia emberileg, nagyon passzol a humorunk. Rendszeresen szívjuk egymás vérét, oda-vissza megy a cinkelés.

Sok dologban nagyon hasonló a természetünk, szeretünk beszélni és egymással beszélgetni, olyankor belefeledkezem mindenbe. Többször előfordult, hogy valami komolyabb témáról beszélgettünk és láthatóan nagyon jól megértettünk egymást, meséltem valamit ami velem történt és olyan fontos dolgokat mondott ki és értett meg egyből amiket más senki. Mélyebb, lelki dolgokat is osztottunk meg egymással, ha épp sietnie kellett valahova akkor is látszott, hogy nem akaródzik neki menni, inkább még folytatná a beszélgetést.

Volt néhány "olyan" pillanatunk amikor csak néztünk egymást szemébe. Ha meglát, rögtön mosolyog. Egyébként meg rendkívül kedves (nem csak velemm, de velem is), segítőkész ember.

Aztán sok idő eltelt, sokáig nem is találkoztunk, én időközben túlléptem rajta. Viszont nem olyan rég megint találkoztunk és felvettük a fonalat, ráadásul nagyon jó volt vele úgy találkozni, hogy nem epedezem utána, amit próbálok leplezni.

Ugyanakkor elgondolkodtam, hogy vajon ha mások lennének a körülmények, szingli lenne, vajon lehetne-e köztünk valami?

Gyakorlati jelentősége egyébként nincs, talán csak annyi, hogy szeretném tudni, hogy hallgathatok-e a megérzéseimre, amik azt mondják, hogy ha nem is explicit módon, nem feltétlen klasszikus értelemben, de "van köztünk valami"...

Vagy egyszerűen havernak tart?

Vajon ha szingli lenne/lett volna korábban, akkor lehetne-e esélyem?

2022. nov. 5. 18:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy hosszú lett, ugyanakkor jól esett kicsit morfondírozni és kiírni.
2022. nov. 5. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Reality check:

-nem vagy rajta túl.

-van bnoje.

-ha szingli lenne akkor se lenne talán esélyed.

-jó ismerősnek, barátnak tekint.

Konklúzió : Gyorsan felejtsd el, ne emeszd magad, ismerkedj más pasikkal, ne várj olyan vonatra, ami már rég elment (ha eddig nem tetted meg), mert nincs értelme.

2022. nov. 5. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Van barátnője: mint írtam, tisztában vagyok vele.

Túl vagyok rajta, azóta nekem is volt más. Ettől még tarthatom fontosnak, mint embert.

Nem várok rá, tudom, hogy vannak egyéb olyan körülmények (a leírtakon kívül) amik miatt jelenleg nem lennénk egymás számára megfelelőek.

2022. nov. 5. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Basszus, lehet hogy ő meg pont ugyanezt gondolja rólad,

hogy ha komolyan venne ez a lány, milyen jó lenne vele,

és rögtön passzolnám a jelenlegit..

Én bizony meggyőződtem volna róla,hogy mekkora az a vonzalom.

gyorsan kiderül az ilyen, csak kicsit közeledni kell nem baráti

jelleggel.

2022. nov. 8. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
43%

2-es válaszoló minden szavával egyetértek. Feleslegesen rágódni, hogy "mi lett volna, ha" vagy "mi lenne, ha". Egy a lényeg, ő kapcsolatban van saját akaratából, a leírásod alapján nem is tett semmilyen komolyabb lépést az irányodba pedig nem kizárt, hogy látja rajtad mennyire odavagy érte.

Valahogy zárd le végleg ezt magadban és nyiss mások, vagyis szingli pasik felé.

2022. nov. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!