Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy aki 30 körül szingli , az selejt?
Most leszek 29. 1 éve ért véget egy kapcsolatom, aminek nem volt jövője, közben a barátaim többsége megházasodott, vagy minimum együtt él valakivel. Nekem sehol senki. Ismerkedem, de nehéz , azért is mert otthonról dolgozom.
Még el is lennék egyedül de egyre jobban érzem a társadalmi nyomást, h kéne hogy már legyen valakim ennyi idősen.
Sokan lesajnálnak vagy lenéznek , amiért egyedül vagyok.( vagy kritizálnak)
Mintha tehetnék róla, h még nem találtam meg az "igazit"
"Igaz, hogy aki 30 körül szingli , az selejt?"
Ezt az állítást kitől hallottad így megfogalmazva, ebben a formában, kérdező?
"egyre jobban érzem a társadalmi nyomást"
"Sokan lesajnálnak vagy lenéznek , amiért egyedül vagyok.( vagy kritizálnak)"
Ezt kifejtenéd bővebben? Miért érzed, hogy lenéznek téged emiatt?
Persze sokkal jobb egy rossz házasságban élni vagy elválni és akkor gyerektartást alig láthatod a gyerekedet!
Kösz nem
Akkor inkább egyedül eszem a steakemet.
Hogyne, tavasszal az ember még tök értékes, irigylésre méltó, szép párral, de ahogy szakítanak, nyáron már "selejt" lesz...
Eszerint a logika szerint mindenkinek 30 évesen el kell vennie az épp aktuális párját, különben irgumburgum.
34F
Elnézve egykét pár mennyire fürdik a boldogságban (és ezt irónikusnak írtam) nem probléma.
Annyira búvalbaszott emberek, hogyha ezt jelenti kapcsolatban élni, akkor kösz inkább nem.
Ha nincs mit vesztened hajrá, de egyéni döntésed, mit választasz vagy hogyan élsz. Senkinek sincs joga elítélni. Nemértem mit zavar téged más mit gondol. Felőlem aztán homi is lehetsz vagy aszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!