Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy aki 30 körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy aki 30 körül szingli , az selejt?

Figyelt kérdés

Most leszek 29. 1 éve ért véget egy kapcsolatom, aminek nem volt jövője, közben a barátaim többsége megházasodott, vagy minimum együtt él valakivel. Nekem sehol senki. Ismerkedem, de nehéz , azért is mert otthonról dolgozom.

Még el is lennék egyedül de egyre jobban érzem a társadalmi nyomást, h kéne hogy már legyen valakim ennyi idősen.

Sokan lesajnálnak vagy lenéznek , amiért egyedül vagyok.( vagy kritizálnak)

Mintha tehetnék róla, h még nem találtam meg az "igazit"

#ismerkedés #egyedüllét #szingli #selejt #30körül #Társadalminyomás
2022. szept. 18. 21:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Ha addig nem volt senkije, akkor lehetnek bajok. Ha pár éve szakított, akkor nem hiszem.
2022. szept. 19. 02:44
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Aki 30 évesen még szűz, és sose volt kapcsolata, fogalmazzunk úgy, hogy azzal valami gond van.

Aki éppen szingli, mondjuk úgy, hogy éppen két kapcsolat között van, az teljesen normális, bármilyen életkorban.

2022. szept. 19. 07:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
ja, a gyakorikerdeseken igen
2022. szept. 19. 09:17
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

Sokan lesajnálnak vagy lenéznek , amiért egyedül vagyok. Kérdés hogy válaszolsz arra a kérdésre, hogy "van valakid?".

kb így, hogy "Nincs :(" VAgy így, hogy "nincs :)".

Alapjáraton az ellenkező nem azért kérdezi, mert burkoltan akar tőled valamit avagy potenciális pótlékkként tekinthet a sokak közül, ha már befuccsolt a jelenlegi. Az azonos nemű, pedig arra kíváncsi, hogy te is ugyanúgy szopsz-e az elvárásokkal, meg a kötelező napi rutinokkal, mint ő.

Mert az édesmázas élet, csak ideig tart, utána ugyanabba a lyukba már unalmas tenni sokadik alkalomkor és ez a hét csúcspontja, ha az is unalmassá válik mi marad? A robot, bevásárlás, főzés, pletykálás mi volt munkahelyen, megnéztek vmi torrentről leszedett filmet. Fúúú micsoda élet bameg és ez megy majd nap, mint nap. Heti egyszer elmentek majd nyaralni, amolyan minden kapcsolatban alap dolog jelleggel, mert hát mindenki ezt csinálja. Nem mondom, hogy annyira rossz, de miért irigykedtem azokra akiknek nincs? Kötött voltam. Egyedülállóként pedig szabad.

2022. szept. 19. 09:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan ki mondta ezt neked? Rokon? Ismerős? Barát? Vagy csak te találtad ki a nagy mártírkodás közepette.
2022. szept. 19. 10:23
 16/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
78%

Dzsízöszfákkinkrájszt! Akkor én selejt vagyok?! 🥺🥺🥺🥺 Ugyan! Dehogyis! 😊😊😊😊 Nem az határozza meg hogy valaki selejt-e, hogy van-e éppen párkapcsolata. Selejt az, aki aképpen viselkedik.

F/32

2022. szept. 19. 10:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem magam selejtnek.f48
2022. szept. 19. 12:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azok szokták mondogatni akik egy szr kapcsolatban élnek és komplexusuk van amiatt, h valakinek még nyitott a jövő
2022. szept. 19. 12:31
 19/24 anonim ***** válasza:
83%
34 évesen, 2 éves gyerekkel léptem ki a nagyon nem jó kapcsolatból a gyerekem apjával. Nem éreztem magam selejtnek egyedülálló anyaként sem. És az élet engem igazolt.
2022. szept. 19. 12:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, 12 éve egyedül vagyok.

Én is megkapom/kaptam már mindenféle beszólást/tanácsot/lesajnálást/kioktatást. A biztos "meleg vagyok"tól a "semminél az is jobb" és "túl nagyon az elvárásaid" tól tényleg mindent :D

Lehetne mellettem "valaki" de nem érem be "akárki"vel és ha kell akkor ez így marad bármeddig, így is boldog vagyok :)

37/f

2022. szept. 19. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!