Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy aki 30 körül szingli , az selejt?
Most leszek 29. 1 éve ért véget egy kapcsolatom, aminek nem volt jövője, közben a barátaim többsége megházasodott, vagy minimum együtt él valakivel. Nekem sehol senki. Ismerkedem, de nehéz , azért is mert otthonról dolgozom.
Még el is lennék egyedül de egyre jobban érzem a társadalmi nyomást, h kéne hogy már legyen valakim ennyi idősen.
Sokan lesajnálnak vagy lenéznek , amiért egyedül vagyok.( vagy kritizálnak)
Mintha tehetnék róla, h még nem találtam meg az "igazit"
Engem a csaladom-foleg apam kritizal.
Azt mondta, huzzak bele, es persze egy ferfi akkor is jo hacsak egy fokkal szebb mint az ordog, es majd biztos megszeretem..
Mintha egyedul ertektelen lennek. Mintha a szakmai sikereim, meg az, h egyedul is eletkepes vagyok, semmit nem szamitana..
Ez van, én elmagyaráztam nekik, hogy nem fogok összejönni egy nővel csak azért hogy legyen valakim.
Ezt többször elmondtam, azóta már nem kérdezik csak távoli rokonok, de már ők is ritkábban.
Én sem vagyok selejtes. Ha nem hiszed, járj utána ;)
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!