Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha találkoznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha találkoznál fiatalságod nagy szerelmével ő kacéran rád kacsintana, kiderülne hogy szingli ellenben öreg lett és ronda?

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is az vagyok, szóval...adnék egy esélyt a dolognak
2022. aug. 20. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Finoman leráznám.

Az én esetemben csak ronda lett, öregnek nem nevezném.

2022. aug. 20. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kene, mert van párom :D plusz exszel amúgy sem kezdenek újra semmit.
2022. aug. 20. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

A huszonéves exeim 30 ason pocakosak némelyik tokás is lett.

De én még mindig őket látom abban a testben is.

Ahogy bizsergett a szivem ugyanolyan szeretve beszelgetek veluk ma is.

Nalam ez olyan ha szeretek vkit azt az élet adta ráncaival is szeretem.

Vagy tovabb is mehetnek. Anya apa öregneni oregbacsi lesz. Akkor már nem fogjuk őket szeretni?

A felszinesség az nem szeretet es nem szerelem szerintem.

2022. aug. 20. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Biztosan nem látja öregnek és rondának az ember! Kicsit megdobogtatná a szívemet.

Legfeljebb megállapítanám, hogy számomra már nem vonzó. Van önkritikám, én sem úgy nézek ki mint 10-20 éve. Elbeszélgetnénk, és mindenki menne a dolgára.

2022. aug. 20. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha ugyanúgy nézne ki, mintha egy napot sem öregedett volna, akkor se kéne. Azóta teljesen megváltozott az ízlésem, sokkal igényesebb lettem.
2022. aug. 20. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt vallom, hogy teljesen felesleges a régi szerelmet hajszolni, baromira nem érdekelne, hogy mit akar.

Oka van annak, ha valaki kikerül az életemből és maradjon is kívül, akár én zártam le anno, akár ő.

Olyan f.ságban meg nem hiszek, hogy egy adott időszakban nem illettünk össze, most meg igen. Ez nekem annak a mismásolt megfogalmazása, hogy rosszabb állapotomban nem volt képes szeretni, bezzeg amikor kivirultam az már megfelel.

2022. aug. 20. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az az adott érzés akkor volt, ma már nincs meg, vagy ha meg is van, az már nem olyan, mint régen volt.
2022. aug. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!