Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, mi a véleményetek a támogatoi(sugar) kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 08:32
1/77 anonim válasza:
Valakinek bejön valakinek nem. Szerintem nincs annyi gazdag ember, mint gazdagságra vágyó fiatal nő.
Mellesleg a hölgynek toppon kell lennie legalább testileg, hogy felkeltse egy gazdag ember figyelmét.
2/77 anonim válasza:
Ha szerencsés az ember lánya, akkor nagyon jó tud lenni.
Nem könnyű megfelelő pasit találni hozzá, de lehetséges.
Nekem működik.
3/77 anonim válasza:
Érdekelne, hogy idehaza hány ilyen van, komoly szinten?
Azaz nem rendszeres dugás pénzért, meg havi 2-300, hanem rendesen: lakás, kocsi, 4-500+.
5/77 A kérdező kommentje:
A politikusok 80%kitart egy ilyen lanyt
2022. júl. 22. 09:09
6/77 A kérdező kommentje:
De mondjuk van miböl nekik, ráadásul a sok zsirdisznóknak perverz vágyaik is vannak, a Rogan Tóni pl szadi mazo!
Olvastam róla egy prosti le akarta buktatni de kinyirtak a csajt
2022. júl. 22. 09:12
7/77 anonim válasza:
#5: a 80% biztosan túlzás, de tény hogy sokaknak van.
8/77 A kérdező kommentje:
7-es honnan tudod? Csak nem 1politikus tart ki?
2022. júl. 22. 09:16
9/77 anonim válasza:
Nem szorulok rá. Szégyellném, hogy nem tudok tisztességesen megélni magamtól. Olyan emberek vállalnak be ilyeneket, akik életképtelenek, én nem szeretnék annak tűnni.
10/77 A kérdező kommentje:
9-es szeptember után rezsi lesz, fizethetsz majd 100ezreket rezsire😄
2022. júl. 22. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!