Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, mi a véleményetek a támogatoi(sugar) kapcsolatokról?
#61:
Megkérdezhetem, hogy te férfi vagy vagy nő?
Nincs különösebb jelentősége, csak nekem fontos valami miatt. :)
De miért állítjátok, hogy a nehezen kemény munkával megszerzett pénz jobb, mint amit az ember azzal szerez, hogy olyannal van együtt akivel talán együtt lenne ingyen is?
Több kenyeret vesztek a kemény munkából megszerzett pénzzel, mint az aki (szavaitokkal élve) szopott érte?
63. Nem a kemény munkán van itt a hangsúly. Nem arról van szó, hogy "tessék fő'kelni, kapá'ni menni 's verejtékkel kenyeret enni", ahogyan a dédszüleim értelmezték a munka fogalmát. Hanem arról, hogy olyasvalamit bocsátasz áruba, aminek alapvetően más lapra kéne tartoznia. Nézd, számomra az intimitás jelent valamit. Mégpedig azt, hogy olyasvalakivel élem meg, akit szeretek, annak adom oda, akihez érzelem fűződik. Ha aprópénzre váltom, akkor számomra az intimitás mindössze néhány Deák igazolványt ér. De ha így van, akkor mit jelent maga az intimitás? Akkor az megszűnik annak lenni, nem? hiszen kiváltható, felvásárolható.
Sajnálom, hogy túlságosan konzervatívnak hangzik a véleményem, de én ezt így érzem konzekvensnek.
Jó, mondjuk úgy, hogy 8-12 órába melózni valahol, legyen az bármi, keményebb, mint együtt lenni egy férfivel..
De attól, hogy te éppen az a típus vagy aki mélyebb jelentőséget ad az intimitásnak, mint más nő, nem hiszem, hogy rögtön többnek kellene érezned magad.
Nem feltétlen neked szól ez, hanem aki ezt próbálja éreztetni.
Én többnek érzem magam attól, hogy meg tudtam oldani az életemet enélkül is és nem kellett szégyenkeznem az előéletem miatt a jelenlegi párom előtt, mert mindig szerelemből választottam.
És tényleg nem a kemény munkán van a hangsúly, hanem azon, hogy megtanultam valamit és örömmel foglalkoztam vele, amint tudtam. Én voltam a világ legboldogabb embere, mikor felvettek az első munkahelyemre egy olyan projektre, ami nemcsak szakmailag nagy lehetőség egy pályakezdőnek, hanem olyasvalamiről gondolkodhattam és érezhettem magam sikeresnek és idővel kompetensnek benne, amit kifejezetten érdekesnek tartottam.
Eltekintve a sugar kapcsolatoktól, azt is szégyelltem volna, ha jól fizetnek ugyan, de egy szaktudást nem igénylő állásra futja csak... Hát még ezt
68.
És mi van ezekkel a fiatalokkal, mert ezekből is látok sajna a környezetemben is, nem 1-2-t!
Diplomás. Valami Büfé - Ruhatár szakról. Elhelyezkednie ezzel nehéz, vagy ha lenne állás, az részmunkaidős, vagy állami, azaz közalkalmazott. Így ő nem dolgozik 1-2-3-... ÉVE!
Amikor kap lehetőséget, hogy figyelj...sereg, civil alakalmazott, vagy bolt, pénztáros 3-400-ért, na akkor jönnek a kifogások: Nem leszek egyenruhás ZOrbán csicska. Nem azé' tanultam, hogy a bótba melózak, én éttermiségi wok' B+!, Mivanhe? Reggel 7-re nem mek be havi 300-é. Meg hasonlók.
Én hallottam olyanrol hogy ügyvédnő, bírónő fiatal korában támogatói kapcsolatban vitte végig az egyetemet mert anyagilag nem tudta volna megengedni magának
Remélem lesz ilyen hozzaszóló is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!