Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli lányok, mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok, mi a véleményetek a támogatoi(sugar) kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 08:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
32%

70.-re.

Na igen, ez is érdekes. Mert miért rosszab egy lány, akinek pasi(k) fizették a suliját, mint az a srác, akinek az apja, aki ügyvédként szerencsétleneket rakott utcára, és lenyúlta a lakásukat, és ebből fizette a fia kocsiját, tandíját,...?

2022. júl. 22. 15:45
 72/77 anonim ***** válasza:

Annak a férfinak, aki megteheti, hogy kitartson egy ilyen lányt, van fix nagyon csinos barátnője.

A puncson kereső férfiak átlag vagy maximum az átlag felett picivel vannak (anyagilag), akik alkalmi kapcsolatot keresnek havi 100-150e forintért erőlködés (pl. hagyományos online társkeresés) nélkül.

2022. júl. 22. 18:33
 73/77 anonim ***** válasza:
#72: ez nincs így.
2022. júl. 25. 08:33
 74/77 anonim ***** válasza:

72

"A puncson kereső férfiak"

A puncson csak jóképü pasikák vannak.Ha az átlag festő géza vagy,a kutyának nem fogssz kelleni,kereshetssz 2 milliot is havonta.

2022. júl. 25. 21:18
 75/77 anonim ***** válasza:
:) lány vagyok! 2 évig voltam az oldalon még a Covid előtt, 15-20 találkozóm volt és 6 férfival alakítottam ki ilyen kapcsolatot (hozzáteszem nem párhuzamosan, és utólag sajnos) kivétel nélkül mindegyikre igaz volt amit fentebb leírtam
2022. júl. 25. 21:39
 76/77 tamsin540 ***** válasza:

Úgy vélem, hogy fölösleges a szavakkal való dobálózás: a puncs is prostitúció, amit "támogatói kapcsolatnak" neveznek az ugyanolyan tranzakcionális szexuális viszony, mintha egy városba vezető úton felszednél egy kurvát egy szopásra. A tranzakciós jellege miatt lényegtelen, hogy a sarki kurvához mész dugni vagy egy egyetemista lányt "szponzorálsz" a budai villádban.

Ilyen fajta szexuális viszonyra senki ember fiának nem kéne beleegyeznie vagy erőltetnie. Egy nőnek azért kéne együttlennie egy férfival, mert azt a férfit érzi a legjobbnak és tiszteli és szereti, ez az ún. validációs szex. Ez az a fajta szex amivel a legjobb élményed lesz nőként és férfiként egyaránt.

De hát mondhatom ezt a sok gyökér simp-nek aki puncson puncsol, rosszlanyokon vagy onlyfans-en szórja a pénzt. Lehet, hogy az egész szexuális életükben ezeknek a férfiaknak csak a tranzakciós szexxel van csak tapasztalatuk.

2022. júl. 25. 22:37
 77/77 anonim ***** válasza:

Ameddig mindkét fél őszinte, lelkük rajta. Engem nem vonz a dolog, mert nem szeretek egy konkrét embertől függeni, inkább megdolgozom a dolgaimért egy munkahelyen, ahol bejelentenek, jár a tb.

(amúgy nem a kérdező 10-es válaszára: megjött az új számla, nem emelkedett a rezsim, még piaci ár alatt vagyok :D)

2022. szept. 5. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!