Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, mi a véleményetek a támogatoi(sugar) kapcsolatokról?
Szerintem sokkal tisztességesebb sugar babynek lenni, egy pasival kapcsolatban lenni (ahol a közös érdekek kötik össze a feleket, nem mellesleg nyilván van szimpátia, kémia, ha szerelem nem is), mint mondjuk politikusként nyíltan hazudni, lopni, csalni, átverni az embereket, szavazókat és nagyjából helyrehozhatatlan károkat okozni egy egész országnak.
Most komolyan, a sok elvharcos embernek miért fáj ez ennyire? Nem mindegy nektek, hogy ha két ember kapcsolatban van, amivel mindketten jól járnak és közben senkinek sem ártanak? Ennyire vehemensen fellázadtok az ellen is, hogy a pofátokba hazudnak és az utolsó bőrt is lehúzzák rólatok, kamu rezsiharcokkal, mert ezermilliárdos lopásokkal?
Vicc, amiket itt előadtok.
#41: A kérdés az emberek véleményét kéri, ez az oldal is erről szól.
Az amúgy nem is opció, hogy valaki nem pártolja az ilyen kapcsolatokat és közben az sem tetszik neki, amit a politikusok művelnek? Mi ez az érvelés? :D
42# Nem, ez nem opció (sic!) :) Mindenképpen igazolást kell találni egy (rossz?) kognitívan disszonáns működésre, és ehhez keresni kell egy lehetséges még rosszabb opciót, amivel való összevetést az illető kiáll. Ez lényegében olyan, mint egy szofisztikált gyurcsányozás, ugyanaz a művelet, mint amit a politikusok is csinálnak.
Ezzel szívok már én is mióta - én pl. egyik párttal sem szimpatizálok, úgy ahogy van taszító az egész magyar politikai légkör és annak minden figurája, mégis időről időre emberek elmagyarázzák nekem, hogy én ilyen-olyan "-ista" vagyok, berugdalva engem a szekértáborokba.
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
Attól tartok ha majd kijönnek az új villany és gázszámlák, akkor egyre több ilyen "kapcsolat" lesz. Nem a márkás ruhák meg a cipők miatt, hanem hogy meg tudjanak élni az emberek.
Én senkit sem ítélek el aki így él.
Ezt az egészet mindenki úgy képzeli el, hogy biztos undorodik a támogatott a támogatójától. De én meg úgy gondolom, hogy csak van annyi esze annak aki belemegy egy ilyen "kapcsolatba", hogy ezt olyannal teszi, aki amúgy szimpatikus neki és vonzódnak egymáshoz. Itt egy összeszokott párosról van szó, ahol az egyik támogatja a másikat.
Így gondolom ez nem olyan mint egy prostituáltnál, akihez random emberek járnak.
Mennyivel jobbak az egyéjszakás kalandok vagy a szexkapcsolatok?
Ha a fickónak van pénze ringyót tartani, a ringyónak is ugyanúgy megvan a lehetősége, hogy pénzt keressen.
Mindig arra gondolok ilyenkor, hogy ha valakinek nem lenne pina a lába között, mit csinálna? Ugyanúgy meg kellene oldania az anyagi helyzetét akkor is, ha nincs senki, aki pénzért leszopassa.
#45: köszi a magadról kiállított sötétségi bizonyítványt.
Nem részletezem, miért, ha magadtól nem jössz rá, úgyis hiábavaló lenne.
aki sugar baby, az tkp-en qurva,szexmunkás, ezt jó tudatosítani.
ha vkivel pénzért kefélsz, akkor qurva vagy, minden más megnevezés eufemisztikus, torz és fals.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!